Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.571
Cevap
2.775
Favori
22.363.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş

İlk Resident Evil oyunlarına öykünen güzel bir oyun ama fena kriptik benden demesi. Birkaç noktada rehbere ihtiyaç duymuştum. Sevenlerine bende öneririm.

• m f i kullanıcısına yanıt

Bu şekilde belirtmek yerine hesabım çalındı ve benzeri bir sebep olursa %1 ihtimal bile olsa açılabilir.

Benim hesapta baya yüklü, bir sabah kalktım bir baktım VAC ban var. Hesabı da kimseye vermedim, çalınmadı. Meğer geri zekalı bir oyun var online.. Adını unuttum, pasif olan tüm hesaplara vac ban atmış.

Tabi kıyamet koptu, dünya çağında binlerce kullanıcının profilinde Vac ban yasak ibaresi doldu. Kullanıcılar haklı olarak bu durumdan haz etmedi, kim ister öyle bir şeyi profilinde.

Steam firma ile görüşüp bütün vac banları kaldırmıştı.

Yani kaldırılamayacak bir şey değil. Fakat çok iyi bir sebep ve kanıtlarla gitmek lazım.

Hiç bir zaman hesap paylaşmam, aile paylaşımı açmam. Kimseye de tavsiye etmem..

geçmiş olsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 23 Aralık 2024; 17:44:18 >

• Hala almayanlar için Grim Dawn 1,24$ bu fiyata kaçmaz, uzun saatler oynanabilecek bir oyundur.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 90% on Grim Dawn on Steam
    https://store.steampowered.com/app/219990
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Çok güzel oyun, offline oynanması da benim için büyük artı. Fiyatı bedavadan hallice olmuş, tavsiye ederim. Ama oynadığım kadarıyla PoE 2'den çok daha detaylı, yani basit bir oyun gibi düşünmeyin. Biraz üzerine eğilmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senenin hayal kırıkları baya indirim almış.

Hint yen abla %50 almış 2 ay önce çıkmıştı.

Save 50% on Unknown 9: Awakening on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1477940/Unknown_9_Awakening

2023'ün en çok satan oyununa sahip olan (Hogwarts Legacy) ama buna rağmen doymayan WB'nin bir diğer servis oyunu çöpü %95 indirimde Amazon beleş verdi Epic'de verecek yakında.

Save 95% on Suicide Squad: Kill the Justice League on Steam
    https://store.steampowered.com/app/315210/Suicide_Squad_Kill_the_Justice_League

mis gibi 2d South Park evreninde geçen 2 oyundan sonra online bir başka çöp olan Snow Day %50 ile 7 dolara düşmüş.

Save 50% on SOUTH PARK: SNOW DAY! on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1214650/SOUTH_PARK_SNOW_DAY

Çıkışında 4A olacak denen oyun Skull and Bones'da %60 indirim almış

Save 60% on Skull and Bones on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2853730/

Outlaws ve Dragon Age eklemek istemedim onlar yine kalburüstü kalıyor bunlara göre Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 17 Ocak'ta WoW abonelik ücretlerine Türk lirası için zam geliyormuş. En ucuz abonelik 135 liradan 400 liraya çıkıyor. Arada bi abonelik yapıp bakardım, Game Pass'e eklenmezse WoW'a Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]world of warcraft forums
    Price Update to Subscription Options, Game Time and more for World of Warcraft® Türkiye
    https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/price-update-to-subscription-options-game-time-and-more-for-world-of-warcraft%C2%AE-t%C3%BCrkiye/553845

Güncel ucuz fiyatlar şöyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Aralık 2024; 18:8:31 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Vay be sadece wow oynamak için aylık 400 lira mı veriyorlar 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

South park oyununu oynayan var mı, hiç mi gideri yok bu oyunun?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    135₺ idi yeni zamlanacak. Aylık parayla yada oyun içi parayla alınabilen Token adı verilen şeyle oynanabiliyordu. Değişti mi bilmiyorum.

• nasaz N kullanıcısına yanıt

Arkadaşlarla gideri var ama 2 dolar altı olursa.

• Wukong'u bitirmis bulunmaktayim. Oyun bir bas yapit. Eger bu oyun yilin oyunu secilmediyse astrobot bir saheser olmali ama bence sirf Cin yapimi diye almadi Wukong yilin oyunu odulunu.

• nasaz N kullanıcısına yanıt

Biz eşimle bir süre oynadık. Dizinin hayranı olduğumuz için az da olsa keyif alabildik ama hiç alakası olmayan biri için çekilmez diye düşünüyorum.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Daha vermiyorlar, verecekler diye blizzart hayal görüyor Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    34 saatte mi bitti?
    Eğer öyleyse, sanki biraz hızlı bitirmişsiniz. Köşe bucak gezilerek ilerlenmesi gereken bi oyun. Ben chapter 4'dayım ve 40 saati devirdim şimdiden.

• Epic, bu sefer bir oyunun ek paketini vermiş. Doğruysa, paket tek başına 960 lira değerinde.

https://store.epicgames.com/tr/p/dark-and-darker-qa-dark-and-darker-legendary-status-a83d59

Ana oyun da bu, ücretsiz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 23 Aralık 2024; 19:42:59 >

• tjrr kullanıcısına yanıt

Dark and Darker baya popüler bir F2P oyun.

Escape from Tarkov tarzı extraction shoterların ortaçağda geçeni diyebiliriz.

Bu verdiği DLC hesabınızı premium hesaba dönüştürüyor. Bölgesel fiyatlandırması yok ve kolay kolay indirime giren bir şey de değil. O yüzden oyunu sevenler veya yeni başlayacaklar için kıymetli bir DLC.

• Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

Oyun hakkında bilgim yoktu hocam, teşekkür ederim aydınlattığınız için. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• taylo84 T kullanıcısına yanıt
    Howlongtobeat e göre ortalama 35.5 saatte bitiyor. 5.chapter dışında her chapter'ı komple açarak oynadım. Çabuk bitmesinin sebebi el yatkınlığı hocam sizin tahammül edemedim dediğiniz sekiro yu ben platinledim, 4 saat dayak yedim dediğiniz sırmakaşı 2.denememde kestim ben de mesela fps oyunlarını yavaş bitiririm, çünkü beceremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Valhalla' da odyssey gibi stutter oluyor mu acaba? PS5 e mi alsam oyunu karar veremedim. 5700xt ekran kartım ve R5 3600 işlemcim var.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.