Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (8 Mobil) - 30 Masaüstü8 Mobil
5 sn
358.322
Cevap
2.777
Favori
22.458.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
587 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Ben onu küçük çaplı şirketler için demiştim en azından şansımı denerim, ortamlarda da steami dava ettim diye muhabbet açarım ☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ünide gaflete düştüm bir kere oda arkadaşım o gün arkadaşlarıyla kalıyordu hesabı istedi cs atmak için verdim sonradan içim içimi kemirdi durdu ya hile açarlarsa falan diye. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Neyse ki sabahına şifreyi değiştirdim hemen bir şey de çıkmadı. Çok korkarım ben bu bu permaban mevzularından falan. Hesabı çöp ediyor.

• m f i kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, ama kullanıcı sözleşmesinde detaylıca yazıyor. Sorumluluk size ait. Bu konuda yapacak pek birşey yok. Yapacağınız şey ban yiyen hesabın banını kaldırmaya çalışmak. Eğer hile yazılımı kullanmadı ise iyi kanıtlarla dil dökmesi lazım Steam'e. Ama yaptıysa bu konuda yapacak bir şey yok. Dava açsan bile kazanamazsın steam'in kullanıcı sözleşmesini kabul ediyorsun en başta bu kardeşliği açarken.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam bir şansımızı deneyeyim kullanıcı sözleşmesi her zaman kullanıcıyı bağlamıyor bazı durumlarda mahkeme kullanıcıyı haklı bulabiliyor bakalım durum neyi gösterecek.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ben knight hesabımı bile paylaşmam normalde

Geçmiş olsun, kullanıcı sözleşmesinde kabul ettiğin bir şeye ilişkin açacağın davayı muhtemelen kaybedersin. Kendi avukat paranın yanında steamin avukatlık ücretlerini de sana ödetirlerse, ortamlardaki muhabbetin biraz gözü yaşlı olabilir...

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun sağolasın fakat o işler öyle olmuyor. Bugüne kadar onlarca dava açtım cebimden birkaç tl çıktı ☺️ onlarda fotokopi parası. Steamın canı sağolsun 🥹 Kişi kendinin avukatıdır 🥶

Eyvallah hakkınızı savunabiliyorsanız tabi ki ne güzel ama hukukta kaybedilen davada kaybeden taraf karşı tarafın avukat ücretini öder...

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Steamın canı sağolsun ☺️

• Amerika merkezli bir avukat bulman lazım diye biliyorum. Steam'in Türkiye'de bir temsilcisi olmadığın düşünüyorum. Yani dava açsan pek birşey olmayabilir gibi geliyor. Yakın bir arkadaşım Amerika'daki eviyle alakalı avukat tuttu ve sadece saatlik ücreti 600 dolar Amerika da. Bizi davadan haberdar etmeyi unutma sonucunu merakla bekliyorum. Umarım kazanırsın bu kardeşlik uygulamasında banlanma durumuna bende karşıyım umarım açarsan da kazanırsın.

Kuzenin mi yaptı makroyu? :D

• 808 gün önce yasaklanmış, bu oyun paylaşımı ile olacak şey değil çünkü o yeni geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Oyun paylaşımı demedim zaten hesap paylaşımı

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Herkes kuzen bizde kekem ☺️

• İyi de hocam 808 gün sonra mı aklınıza geldi? :D

En azından bizim hukukumuz açısından bu haksız fiil kapsamına girer ( bence, çünkü size zarar veren bir eylem söz konusu ) onda da hak düşürücü süre fiilin gerçekleştiğinin öğrenilmesinden itibaren 2 yıl.

• Ayrıca hesap paylaşımı da Steam'in TOS'una ( Terms of Service ) aykırı.

• SIGNALIS diye bir oyun var. Bir kaç ay önce indirimlerde kütüphaneme eklemiştim. Resident Evil'ın eski oyunlarına benziyor. Henüz oynamadım ama Steam'de 20k yorumdan %96'sı olumlu. Bu yüzden güzel olduğunu düşünüyorum. Türü sevenler bakabilir. Steam'de 6,99$ ve Xbox PC'de 66,25₺. Xbox'da indirim yok. Galiba ben 45 liraya almıştım.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 30% on SIGNALIS on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1262350/SIGNALIS

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]www.xbox.com
    SIGNALIS ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/signalis/9plf2rs7jrzl

• Bu dönemi aşağıdaki 3 oyunla tamamladım. Özellikle Neva'yı çok merak ediyorum. Bakalım...

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 20% on Neva on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2420660/Neva

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.epicgames.com
    Just a moment...
    https://store.epicgames.com/tr/p/gorogoa

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Paycell Steam kampanyasını uygulamada göremedim hocam. Katıldığım kampanyalarda da yok, katılacaklarımda da yok.

• Bilmeyenler varsa, Tami Kart da 250 TL'ye kadar olan harcamanın %20'sini yani 50 TL'sini veriyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.