Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
357.034
Cevap
2.769
Favori
22.295.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1784817849178501785117852
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Alacaktım ama bu Microsoftun saçma düzeni yüzünden almadım. Pc de xbox uygulaması varken neden store oyunları farklı, neden store üzerinden yüklemek zorundayız? Bugün Titanfall'ı ne xbox uygulamasında ne store uygulamasında bulamadım ama tarayıcı sayfasında buldum. Bir de store üzerinden indirilen oyunlarda sıkıntılar olduğunu çokça okudum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce paylaşıldı mı; emin olamadım...

https://x.com/XboxGamePass/status/1869125446551367896

• Invincible ı humble choice ile almak çok daha mantıklı bence ilk 6 ay 8 dolar kampanyası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 24 Aralık 2024; 22:14:56 >
  • taylo84 T kullanıcısına yanıt

Ben de sürekli alışveriş yapıyorum Eneba'dan hocam,az önce Invincible oyununu aldım. 95 Lira oyun+25 lira komisyonu var,lakin 4YOU yazarsanız indirim kodu alanına 9 lira civarı cashback veriyor,bilginize.

• ctntas C kullanıcısına yanıt

Çok büyük bir beklentim yok adamda beklenti olmasın fazla demiş ipucu da vermedi fazla, bazıları Gotham bazıları Tekken 8 diyor

• Baldur's Gate 3 daha iyi fiyatları gördü mü ? Oran olarak çok yüksek indirim almamış ama en düşük de burası gözüküyor dolar bazında.

• Hristiyan arkadaşlarımın Noel'ini kutlarım. 2025 hepimize iyi gelsin diliyorum, harika oyun yılı bizi bekliyor.

Cheers Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Boris Brejchayoutube
    "10th anniversary" I was really looking forward to this time of year, and here we are again. Everywhere is beautifully decorated and it smells of delicious Christmas cookies. And of course one thing should not be missing. My Christmas mix. For me it is a very special occasion because it is my tenth Christmas mix. I am very happy about that. I hope you enjoy it and enjoy the Christmas season with your loved ones. See you again next year. I'm looking forward to it. Love you! Tracklist: 1. Snowball (unreleased) | start point: 0:00 2. Wizard (unreleased) | start point: 6:24 3. You Take Me Higher (unreleased) | start point: 12:10 4. Ghost (unreleased) | start point: 18:23 5. Cuba Libre feat. Topkumpelz (unreleased) | start point: 24:04 6. Isolation (unreleased) | start point: 30:30 7. The Sun Beyond The World (unreleased) | start point: 36:40 8. Running Around (unreleased) | start point: 43:41 9. New Wave (unreleased) | start point: 50:40 10. What Else (unreleased) | start point: 55:22 Note: All tracks are written and produced by Boris Brejcha. For any question: contact@fckng-serious.de Download: http://server.fckng-serious.de/freedownloads/boris_brejcha_christmas_mix_2024.zip __ www.borisbrejcha.de www.fckng-serious.de www.fckng-fashion.com www.yellowkitchen.de
    https://www.youtube.com/watch?si=6Ze2oCDUy9XREADq&v=9d6Y9vEtCQ8&feature=youtu.be
  • BF 2042 Epic'de 48 liraya düşmüş dip fiyat.

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Net belli değil tabii ama Noel sebebiyle önceki yıllar gibi yine kallavi bir oyun geleceği beklentisi var.

Gerçi sızıntı ipuçları ve söylemlere göre daha önce verilmiş bir ana oyun + eklenti (yancı?) gibi bir paket gelme ihtimali var.

Hatta bazı spekülasyonlara göre;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Civilization VI : Platinum Edition

verilebilir, hayranları çok memnun olur muhtemelen. Ben diğer söylentilerden;

* Gotham Knights Deluxe Edition + Batman: Arkham Origins Bundle

ya da

* DEATHLOOP + Ghostwire: Tokyo Paketi

olmasını tercih ederdim herhalde. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• fbyram kullanıcısına yanıt

+1 aynen öyle. Benim de birkaç tane ucuz oyun almışlığım var ordan. Gelecekte steami açtığımızda karşımıza şu şu keyler hesabınızdan kaldırılmıştır mesajı gelebilir. Resmi retailerlardan almak en mantıklısı.

Kinguin den hiç alışverişim olmadı ama bir ara bazı Youtube'lar baya reklamını yapıp duruyorlardı. Hatta bu site için indirim kodu veriyorlardı. Sonra ben ne zaman bir şey almaya niyetlendim bir baktım forumda ve bir kaç sitede daha Kinguin önerilmemeye başlanmış ve uzak durun filan diyenler görünce vazgeçip alışveriş yapmadım.

• m f i kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hiç böyle düşünmemiştim, hiç ses etmiyorum o zaman milyonluk hesabı patlatmayalım durduk yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 25 Aralık 2024; 2:10:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de G2A'ye kati surette (hiç kullanmadım, kullanmam da), Kinguin'e ise ılımlı sayılabilecek bir oranda mesafeliyim. Eneba'yı benim için diğerlerinden ayıran, daha evvel de yazdığım gibi, adını hatırlayamadığım ünlü bir yayıncı şirketle ortaklığı olmasıydı; sanırım ortaklıkları sonlanmış. Şu ana dek 75 kez kullanmış, 165 oyun almışım.

Yine de, Eneba da statü olarak gri market başlığı altında anılıyor ve bu yüzden Kinguin/Eneba'dan alışveriş yaparken, önce satıcı puanlamalarına bakıp mutlaka sanal kart kullanıyorum.

opera gx yılbaşı kampanyasında eneba wallet code veriyor bence ne kadar güvenilir olduğunun bir göstergesi

• 
Sayfa: önceki 1784817849178501785117852
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.