Hayır, şu an gördüğü en yüksek indirimde. Daha önce de hep %20 almış. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17853. sayfa)
-
-
Forum ahalisi olarak bildiğimiz oyunlar. Buralara takılıp da bu bahsettiğiniz oyunları şimdiye kadar duymamış birinin olacağını sanmıyorum. Ben de çok bilinmeyen güzel oyunlardan bir kaç tavsiye veriyim. Bunları bilmeyenler olabilir. Farklı kategorilerde kişisel tavsiyelerimdir.
Gori: Cuddly Carnage (Aksiyon)
Is this Game Trying to Kill Me? (Bulmaca)
Showgunners (Sıra tabanlı)
KILL KNIGHT (Mermi cehennemi)
Cobalt Core (Roguelike deckbuilder (Türkçesini yazsam biraz garip olurdu))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 25 Aralık 2024; 12:48:3 >
-
BG3 kendi dinamikleri olan bir oyun hocam, 1.5 yıldır adamların satış sayısı düşmüyor oyuncu sayısı düşmüyor, türü niş bir oyun olduğu için arkadaşından eşinden duyan çok iyiymiş denemek lazımmış diyerek oynayan çok. Bu tarzda ilk oynanan oyun olduğu için ve kaliteli olduğu için inmiyor oyuncu sayısı. O yüzden bence indirim beklemeyin 1 yıl sonra alacağı maksimum %35 olur oda zaten doların artması ile zararınıza olur.
-
bence güzel bir seçim olur yarışmak değil de gezinti amaçlı ise. bir de taxi life diye bir oyun var $12 fiyatlı trafik kurallarına uymalı. ondan baya keyif alabilir. size de forza motorsport öneririm biraz fiyatı yüksek ama çok zevkli. oyunun ciddi sorunları vardı 1 sene önce oynadığımda şimdi baya düzgün çalışıyor ve direksyion seti ile güzel vakit geçirtiyor.
-
Steam dolara geçtiğinden beri hiç oyun satın almamıştım. Elimdeki kartları satıp bir iki oyun alayım dedim. Uzun süredir oyun satın alamadığım için elimdeki item ve kartlara satışa izin vermiyor. Sanırım 1 sene sınırı var. Süre dolunca oyun satın almadığım için kartların satışına izin vermiyor. İlk defa denk geliyorum.
-
Forza motorsport gp'de vardı sanırım. Abonelik var. Oradan oynayayım. Teşekkürler.
-
Daha önce Driving Force GT ile Forza Horizon 4'ü denediğimde sürüş yapılamaz haldeydi. Siz hangi direksiyonla oynuyorsunuz? 5. oyun mu? Ayarlarla uğraştınız mı?
-
Bahsettiğimiz Forza Motorsport son oyunu. Ama Forza Horizon 5 i de sorunsuz oynamıştım. Bir tek direksiyon u simulasyon olarak değiştirmiştim.
Forza Motorsports ta ise her ayarı kombinasyonlarıyla denedim. Duruma göre değiştirerek oynuyorum. Kolay pistse mümkün olduğunca simulasyona yakın zor pistse bazı ufak destekler.
Ama her iki oyunda g29 ile sorunsuz çalışıyor. FH 4 hiç oynamadığım için g29 nasıl çalışiıyor bu oyunda bilmiyorum.
-
Teşekkürler, hızlıca okurken Motorsport'u gözden kaçırmışım Seti tozlu kutulardan çıkarmanın vakti geldi gibi, sayenizde canım çekti @phalantan @Dutch van der Linde
-
Bende g29 aldım hocam. Daha gelmedi. Haftasonu takıldığım bir nokta olursa ayarıdır driverıdır mesaj kutunuzu yeşillendiririm müsadeniz olursa. Acemilik çekeceğiz biraz. Peşinen teşekkürler.
-
Sadık bir ATS oyuncusuyum. Haftada 5-6 saatim oluyor genelde offline kariyer modda. Gamepadle de severek oynuyordum ama çocugun direksiyon seti ısrarı beni de gaza getirdi bakalım. İnşallah severim hiç hayatımda kullanmadım direksiyon seti. Size de iyi oyunlar hocam.
-
GOG'nin bugünkü sürprizi, ''Two Point Hospital'' için, GOG üzerinde kullanılmak üzere indirim kodu:
-
Epic bugün 42242 kez Control veriyor, geçen sene çok çok çok daha iyiydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Be-MineNet belli değil tabii ama Noel sebebiyle önceki yıllar gibi yine kallavi bir oyun geleceği beklentisi var.
Gerçi sızıntı ipuçları ve söylemlere göre daha önce verilmiş bir ana oyun + eklenti (yancı?) gibi bir paket gelme ihtimali var.
Hatta bazı spekülasyonlara göre;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Civilization VI : Platinum Edition verilebilir, hayranları çok memnun olur muhtemelen. Ben diğer söylentilerden;
* Gotham Knights Deluxe Edition + Batman: Arkham Origins Bundle
ya da
* DEATHLOOP + Ghostwire: Tokyo Paketi
olmasını tercih ederdim herhalde.
Bugünkü Epic gizemli oyunu "Sid Meier's Civilization VI Platinum Edition" beklenirken son dakika değişikliği ile Control'e döndü. Epic Control'ü daha önce 2 kez ücretsiz vermiş zaten, şimdi en azından Ultimate Edition olarak vermesi beklenirdi herhalde. (Ultimate sürümünü Amazon Prime 2021 yılında ücretsiz GOG kodu olarak vermiş!)
Her halukarda bir gariplik var, ayın 25'i için beklenen bir şey değil. Epic 2025'den itibaren ücretsiz oyun promosyonunu sonlandırma hazırlıkları mı yapıyor acaba?
-
Pazardan ucuz bir kart alıp denediniz mi hocam? Sonuçta bu da alışveriş sayılır.
-
Yok hocam sistem izin vermiyor. İlla oyun satın alacaksın diyor. Sıkıntı yok alırız biz de napalım. Büyük ihtimal yarım dolarlık oyun da alsam sistem açılır. -
İpucunu veren kişi taştaş geçmiş :D ipunun GTA VI olması beni kıllandırmıştı zaten
-
Vere vere bunu mu verdi yani ayın 25'inde? Büyük hayal kırıklığı.
-
''Ucuz etin yahnisi pek olur.''
-
Doğru da daha önce 50 kere verdiği oyunu niye herkesin beklentisi bu kadar büyükken tekrar verirler ki? Geçen yıl çok daha iyi bir şey vermişlerdi diye hatırlıyorum. Bari tamamen kaldırsalar şu bedava oyun işini onun yerine düzgün kupon verseler de işimize yarasa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 25 Aralık 2024; 19:49:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X