Merhabalar herkese, Bundan 4 sene önce Yamaha DGX-650 model piyanom vardı; fakat sonrasında maddi sıkıntılardan dolayı elden çıkarmak zorunda kalmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 3bin'e alıp 2.200 civarına satmıştım. Karantina dolayısıyla elimde biraz para birikti ve yeniden piyano almayı istiyorum. Yıllardır bu düşünce aklımda var; fakat internetten baktığım kadarıyla aşırı bir şekilde artmış fiyatlar. En basitinden Yamaha dgx-660 modeli 9.600 lira civarı diyorlar. Maalesef bu kadar para veremem. Aradığım şartlar: ++ Yamaha DGX-650'den sonra kalite farkını çok hissettirmeyecek bir piyano olması (yaklaşık 9 ay dgx-650 kullandım 3-4 sene önce) ++ Fiyat olarak 4.000 - 6.000 aralığında olması. Şuan Kurzweil M110SR modeline denk geldim yılbaşı indirimiyle 5400 TL'ye düşüyor ne diyorsunuz? Edit: Şunu da belirteyim arkadaşlar bütçemi gerçekten zorlayacağım. Profesyonel değilim ve aldığımda muhtemelen yeniden pratiklere başlamam gerekecek sıfırdan. Yani ilk piyanom olacak gibi düşünebilirsiniz. 4500-5000 lira üzeri beni biraz zorlar ama almışken kötü olmayan bir model almak isterim (öğrenci bütçesiyle alacağım) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 19 Aralık 2020; 22:27:24 > |
Bildirim