arkadaşlar makinam merdivenlerden yuvarlandı kodak c7340 normal açılıyor ama fonksiyonları çalışmıyor yani modlar arası geçiş yapmıyor sanırım ayar düğmesi bozuldu. Bir de fotolar titrek ve bulanık çekiyor garanti devam ediyor Benim sorum garanti karşılar mı bunu - karşılamazsa tamiri bana kaça patlar - para ile yaptırmama değer mi servise El Cevap Ya da yeni bir makina mı - tavsiyeniz 100-150 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: HIZLICAK
arkadaşlar makinam merdivenlerden yuvarlandı kodak c7340 normal açılıyor ama fonksiyonları çalışmıyor yani modlar arası geçiş yapmıyor sanırım ayar düğmesi bozuldu. Bir de fotolar titrek ve bulanık çekiyor garanti devam ediyor Benim sorum garanti karşılar mı bunu - karşılamazsa tamiri bana kaça patlar - para ile yaptırmama değer mi servise El Cevap Ya da yeni bir makina mı - tavsiyeniz 100-150 YTL
Bunu bize değil yetkii servisine sor. onlar işin uzmanı. Sana tek tavsiyem ister ücretsiz ister ücretli yapsınlar yetkili servisine götürmendir. Dandik bir yer makinanı maffadebilir. Bilirsin biz türklerin anlamadığı iş yoktur. Bilmesekte anlıyormuş gibi elimize tornavidayı alırız. Karar senin tabiki.
bence 50 ytlnin üzerinde para isterlerse yenisini al
Çok geçmiş olsun , arkadaşımın casio exilimi 2 metreden düşmüştü ekranda görüntü yoktu ama bilgisayra ile bağlantı kurabiliyorduk ;) servis bizden o zamanın (1.5 sene ) 350 euro falan para istedi makine 450 euro idi ... Başka bir arkadaşım ise yine yere uçurduğu makineyi servise götürdü ve oradaki eleman da elinden kayıp yere düşürdü ;) aslında serviste de makineniz mahvolabilir