Şimdi Ara

Fujifilm FinePix A920 lens dışarı çıkmıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fujifilm marka FinePix A920 model fotoğraf makinemin power tuşuna basınca cihaz açılıyor fakat dışarı çıkan kısmı (optik zoom yapan yer) çıkmıyor ve cihaz yakınlaştırma hatası diyip kapanıyor.Sıkışmış gibi adeta..

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?Kendi imkanlarımla yapamazsam nereye götürmeliyim?Cihazın garanti süresi doldu..

Teşekkürler..

Edit:  Fujifilm FinePix A920 lens dışarı çıkmıyor :S

İşte bu kısım dışarı çıkmıyor arkadaşlar.Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanfinifon -- 7 Eylül 2010; 1:10:12 >

• Hocam servislik bir duruma benziyor yetkili servise bir gösterin derim.
  • Evet , tamamıyla servislik bir arıza.
  • Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

Peki tahminen,kaça patlar bunun masrafı bana?Dediğim gibi cihazın garantisi yok.
  • büyük ihtimalle lensi çıkaran dişlide hasar olabilir benim nikon 4200de de oluyor bazen elimle düzeltiyorum lens sağ tarafa dönüyor sol tarafa dönüyor nazikçe davranarak düzeltiyordum zaten servise gidecek bence hafifçe çıkmasına yardım edin veya sıkıştıran çok ufak bir şey bile olabilir onu bularak sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

büyük ihtimalle lensi çıkaran dişlide hasar olabilir benim nikon 4200de de oluyor bazen elimle düzeltiyorum lens sağ tarafa dönüyor sol tarafa dönüyor nazikçe davranarak düzeltiyordum zaten servise gidecek bence hafifçe çıkmasına yardım edin veya sıkıştıran çok ufak bir şey bile olabilir onu bularak sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum

Dedikleriniz aynen başıma gelmişti..Bir iki nazik hareketle hallediyordum.Neyse bir süre cihazı kullanmadım.Kullanmaya çalışıncada bu durumla karşılaştım.Teşekkürler

• Kardeş benim cihazda da aynı sorun meydana geldi. sorunu nasıl çözdün. mesaj atarsan sevinirim. saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lens'i ürkütmüşsünüz. Bir süre çekingenliği devam eder, lense yaklaşımınızı değiştirmeniz neticesinde lensin tekrar dışarı çıkmasını sağlayabilirsiniz. Fakat bu süreç biraz meşakkatli olabilmekte.
    -
    Jiddi söylemiyorum elbette...
  • Yeni konu açmayalım bari, aynısından bende de var, arkadaşımda da var ikisinde de aynı sorun var, saç tıraş makinesinin içinden çıkan yağı dönen yerlere bi güzel döktüm, vıcık vıcık yağ yaptım, açtım kapattım bikaç kere de, şimdilik düzeldi gibi, inşallah fotoğraflar yağlı yağlı çıkmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifatih -- 8 Aralık 2012; 19:59:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.