ah bu dijitürk malum lig tv futbol aşkı derken üye olduk 41,90ytl 16 ay sözleşme üyelik sonunda uydu alıcı bana ait oluyor şeklinde sadece türksattan ligtv ve 3-5 kanal herşey güzeldi evde maç keyfi lig arasından sonra kupa maçı olduğu güne kadar maça baktım kanal kapalı aradım hemen baktım 2 fatura ödememişim ara verildi ya unuttuk malüm krizde var hemen birini yatırdım tekinede limit yetmedi kartın temsilciye bağlandım dedim birini yatırdım diğerinide yarın yatırırım açında maçı izleyeyeyim dedim yetkim yok dedi dedim daha öncede oldu açmışlardı arayınca dedi öncedendi o kızdım tabi taahhütüm dolmuşmu bir bakın dedim 07/09/2007 başlangıcı 27 ocak aradığım gün baktı dolmuş dedi madem öyle iptal et üyeliğimi dedim tamam dedi ertesi gün merkezden aradılar neden iptal ettiniz merak ettik diye dedim elemanınıza kızdım sadece maç izlemek için ayda 42 lira ödüyorum madem faturayı yatırmadım diye yayın kesiyorsunuz iptal edin dedim vahdet beydi görüştüğüm kişi elemanın yetkisi olmadığını ama özür dilediğini belirtti 1,5 yıllık üyemizsiniz iptal etmeyin size 1 yıl zamsız 33 liradan lig tv üyeliğine devam ettirelim dedi ben kızdım hayır dedim neyse iptal oldu sandımki bir akşam fatura geldi maile 192 tl kampanyalı decoder satış bedeli a.q dedim yaninasıl demeyim 16 ay dolmuş kutu benim artık ama fatura kesmişler kısaltayım artık ben aradım onlar aradı 3-5 görüşme yaptık önce dediler siz fatura ödemediğiniz için taahhüt süresi dolmamış oluyor dediler sonra kıvırdılar 2 ay ödememince ilk ödemeden sonra kutu faturası kesilir v.s.v.s bi dünya bahane sonra 38 liradan 1 yıl daha üye olun faturayı iptal edelim teklifi bende lanet olsun öderim parayı üyede olmam dedim kapadım avukatımı aradım sözleşmede öyle bir madde yok ama ucu açıkmış biraz istediği faturayı istediği sebebten kesebilir gibi görüküyor bence tabi avukat uğraşma öde dedinoterdi mahkemeydi aynı parayı harcayacaksın nasılsa bende tamam dedim dijiturkle konuşarak anlaşamadık bide şikayet formu doldurdum aşağıda aynen bunları yazdım bunları nedenmi yazdım macera işte her işim böylemi olur benim şimdi süper adsl ve turkcell abonelimide iptal ediyorum ayda 75 lira daha eksik kazansın çukurova grubu
uzun hikaye şikayetim konuşarak anlaşamadık bide yazayım dedim bir kupa maçı günü başladı malum kriz lig arası derken 2 fatura ödememişim lig tv kapalı aradım 1 faturayı anında yatırdım diğerini yatırmaya limit yetmedi müşteri temsilcisine bağlandım dedim 1 fatura yatırdım diğerini yarın yatırcam maçı açında izleyeyim dedim olmaz yetkim yok dedi bende taahhütüm dolmuşmu bir bakım dedim çünkü bozuldum bu duruma ben sadece türksattan ligtv izliyorum ve ayda 42 lira ödüyorum 1 yıldan fazladır ödemişim krizden dolayı sıkıntıdayım biraz maddi olarak ama borcum borç öderim neyse bana süresinin dolduğunu söyledi bende iptal edin üyeliğimi o zaman dedim tamam dedi 27 ocak ilk görüşme tarihim ertesi gün merkezden vahdet bey aradı iptal sebebimi sordu bende elemanınıza kızdım dedim yukarda yazdıklarımı anlattım oda arkadaşının yetkisi olmadığını dedi özür dileriz eski üyemizsiniz size özel 1 yıl zamsız 33 liradan küsürüde var üyeliğinizi devam ettirin hemen açayım lig tvyi dedi bende hayır kararım kesin dedim ay sonuna kadar düşünün olur derseniz beni arayın dedi olur demedim ve aramadım cumartesi günü yine merkezden aradılar iptal işlemi için bende iptal edin dedim sonra bana bir maille fatura geldikampanyalı dekoder satış bedeli 192 ytl hemen aradım ertesi gün bu sefer bir bayan çıktı dedim böyle böyle ben üye olurken taahhüt sonunda kutu benim oluyor dedim bu fatura nedir eğer sürem dolmadıysa süre doldu diyen sizin elemanınız dedim oda dediki siz taahhüt dolmadan üyeliğinizi iptal etmişsiniz 07/09da üye oldum 27/01de iptal ettim 16 ay taahhütyüm nasıl dolmuyorsa bana izahati şu idi siz son iki aydır ödeme yapmamışsınız 14. taksite kadar öden di görünüyor dedi sonuçta bana fatura edilmiş ödenmesede son 2 faturam ses kayıtlarını inceleyen dedim oda arkadışımız kusurluysa fatura iptal edilir sorun değil dedi kayıt aldı sonra yine arandım merkezden yine aynı konuşmalar buseferde fatura kesme sebebi olarak 2 ay fatura yatırmadım diye kutu faturası kestiklerini üyelik süresi ile iilgili olmadığını dedi ama isterseniz 38 liradan 1 yıl taahhüt verin faturayı iptal edeyim dedi bende lanet olsun bu bedelide öderim üyede olmam dedim kızfgınlıkla hatta belada okudum şimdi soruyorum sizlere konuşmaları dinleyin kayt altında nasılsa ben haksızmıyım 2 ay fatura ödemedim diye fatura kesmişsiniz kutu için güzel ben 200 lira ile batmam öderim haksız bir ödeme yaptığıma inanıyorum sözleşmede öyle bir madde yok avukatıma sordum uğraştığınıda değmez öde boşver dedi öderim ama helal etmem bunu bilin ben dijiturkun bağlı olduğu grup şirketlerine ayda turkcelle 42 ytl kaç yıllık abonesiyim bir sorun hiç kapanmadı o numara süperonline a 30 ytl ödeme yapıyorum ama artık yapmayacağım 200 için bana garip garip uygulamalardan bahsediyorsunuz madem onlarda iptal olcak süper online ı aradım smile adsl alırım numaramıda aveaya taşırım arkadaşlarımada anlatırım üye olduğum forumlarda bu konuyu uzunca yazarım
ben haram lokma yemem helalinden kazanır ve helalinden öderim yoksa başka yollardanda dijiturk izleme yolları var ama ben parasını ödeyip izledim ama bu kutu faturası çok koydu haksız bir fatura olduğuna inanıyorum çünkü kıvrım kıvrım kıvranarak sebebi değişerek iletildi bana iptal ederseniz edersiniz etmezseniz öderim hakkımıda helal etmem iyi çalışmalar __________________
kagit uzerinde hakli iseniz asla odemeyiniz
degilseniz de uzatmayiniz ..
bu tip konularda takip edilmesi gereken yontem budur .. haksiz iseniz bir de anlasma opsiyonunuz olabilir (bahsedilen 1 yil uye kalin sunu yapalim bunu edelim gibi teklifler)
yazi o kadar uzun ve gel-gitli ki ,birebir tanik olmadan buradan hakli sizsiniz ya da hakli digiturk diyemiyorum
arada nokta(.)ya da bassaydin daha anlasilir olurdu. hemen shiftin yaninda olmali
Arkadaşı anlayabiliyorum.. Haksızlığa uğrayınca insan bazen eli ayağına dolaşıyor..
Açıkcası arkadaşlara katılıyorum. Hatta ekleme yapmak gerekirse;Bence biraz daha düzgün bir dil ile düşüncelerinizi belirterek,noktalama işaretlerine uysaydınız sanki daha iyi olurdu. Yani,ben okurkan yoruldum.Digiturk onca mesaj arasında,bu düşüncelerinize zaman ayırmışmıdır,bilememekteyim.
ya bu babam bağlamış nasıl kazık yiyoruz anlatamam 47.90 ödüyoruz her ay . acayip koyuyo . bi de işim gereği maç saatleri evde olamıyorum . izlemediğim ligtv için her ay 50 lira çöpe . evlat acısı gibi koyuyo . sözleşme dolana kadar bu çile devam edecek ne yazıkki
dijitürk insanların kanını emen vampir gibi inanın iptal ettik diye yapmadıkları rezalet kalmadı.