arkadaşlar tüm aramalarıma rağmen cevap bulamadım. bende eski philips digiturk kutusu var. bunun arkasında direkt s-video çıkışı yok. ben de scart adaptörü taktım ( scart ---> s-video+ kompositler) s-video yu bağladım fakat o da ne!? S video kablosu ile aktardığım görüntü karıncalı ve siyah beyaz. kutunun ayarlarında s-video aktifleştirme gibi bir seçenek yok. desteklemiyor olabilir mi??? yeni kutularda yani vestel DCR 3900 da destekleyecek mi? yardım eden herkese teşekkür ederim.
bilen yok mu yaw... hocam siz cevap vermeden yarın cicitürk ten gelecek yen DCR 3900 kutumu getirecekler... denicez anlıcazzz. artık bilgi veririz size de :)
geldi yeni kutu kanal geçişleri daha hızlı felan artı menüsü daha bi güzel ama scart to S-video işi yine olmadı!!! nasıl oluyor anlamadım bi türlü?! eski kutu da yeni kutu da scart üzerinden de olsa S-video yu desteklemiyor. artık normal RCA video kabloya kaldık! bunların kalitelisi ile uyduruğu arasında fark var mıdır? (koca forumda kendimiz çaldık kendimiz oynadık bu arada)