Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
825.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicans35

Hepimize başarılar

Eyvallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorular internette falan geziyor mu ? kpss gibi olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

arkadaşlar yarın sınava girerken yanımızda çıktı aldığımız sınava giriş belgesi ve kimlik olacak değil mi? Kalem ve silgiyi onlarmı verecek? ÖSYMnin yeni sınav uygulamalarını uzun süre sonra ilk kez görücemde sorayım dedim.

Sinav giris belgende nasil gelecegin yaziyor.

yinede bi sorayım dedim ama evet demeye bile mecaliniz yok
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar yarın sınava girerken yanımızda çıktı aldığımız sınava giriş belgesi ve kimlik olacak değil mi? Kalem ve silgiyi onlarmı verecek? ÖSYMnin yeni sınav uygulamalarını uzun süre sonra ilk kez görücemde sorayım dedim.

Sinav giris belgende nasil gelecegin yaziyor.

yinede bi sorayım dedim ama evet demeye bile mecaliniz yok

Resmi kaynaktan okuman daha dogru olur diye dusundum.

Sinav giris belgeni ve kimligini al biraz da kagit para :) bozuk paraya bile izin vermiyorlarmis :)

Hadi basarilar hocam

• Herkese başarılar , seneye ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: desire13

Herkese başarılar , seneye ben de varım

Sağol kardeşim, Allah razı olsun. Sende başarırsın inşallah. Şimdiden hazırlan bizim gibi heyecanlı olursun yoksa :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desire13

Herkese başarılar , seneye ben de varım

Sağol kardeşim, Allah razı olsun. Sende başarırsın inşallah. Şimdiden hazırlan bizim gibi heyecanlı olursun yoksa :)

İnşallah kardeşim hepimiz hak ettiğimiz yerlerde oluruz,heyecan yapma diyeceğim ama olmayacak, yine de yapmamaya çalış :)
  • arkadaşlar eşit ağırlıktan girecek olanlar icin puanlama eşit mi yukarıda bir arkadaş sayısalcıyım sayısal su kadar sözele su kadar puan vs demişte
  • evet beyler benimde otomotiv bitti bu sen ortamın havasını tenefüs etmek için giriyorum makina mühendiliği istiyorum

sınav yerim itü makina fakültesi

herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

arkadaşlar eşit ağırlıktan girecek olanlar icin puanlama eşit mi yukarıda bir arkadaş sayısalcıyım sayısal su kadar sözele su kadar puan vs demişte

Eşitti sanırım, kılavuzda yazıyor.

Herkese başarılar diliyorum sınavda. Hak eden kazansın.
  • herkese başarılar inşallah istediğiniz sonucu alırsınız

bu arada iki sorum olacak yatay geçiş dgs gibi mi ?

diğeri iste seneye bu zamanlarda bende gireceğim sınava ilk defa kayıt ve harçlar ne zaman başlıyor
  • Toplam 3 saat uyudum. Simdi yola cikiyorum. Sinav adana da. Dua edin arkadaslar, Rabbim herkese kolaylık versin inşallah

• arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun.
    arkadaşlar sınavım beklediğimden iyi geçti. matematik genel olarak beklenen düzeydeydi.geometri soruları çezerdi.türkçede sözel mantığa bakamadım zaman yetmedi.genel olarak kolaydı diyebilirim.
  • Sınav beklediğimden kolaydı. Süper geçti diyemem ama kolay olduğu belli oluyodu az çok. Matten 5 Türkçeden 7 boşum var. Hedef Bilg. Mühendisliği umarım herkes için hayırlı olur
  • Ben geldim, matematiğe 150 dk ayırdım soru başına 2,5 dk yapar. Geometri bilgim olmadigi icin neydi o mantıkta ki sorular öyle! Gicik kaptigim sorular yuzunden net sayim dusecek.

30 dk turkceye ayirdim 25 soru yaptim. :((
    -
    Birseyleri konusmak icin cok erken, baslayip gorecegiz.

• türkçe kolaydı matematigim olmadıgı için ben pek yapamadım
    matematigi iyi olan arkadaşlar 2013 dgs için yardım bekliyorum nasıl çalışmam lazım şuan sıfır düzeyde özel ders mi alayım yoksa dershane mi önümde 1 sene var şuan türkçeden 70 üstü yapabilen biri matematigide halletti mi çok ii bir puan alabilir diye düşünüyorum
  • Türkçe gayet kolaydı ta ki yarış sorusuna kadar bide dergi ve gazete sorusu vardı. bunlar dışında diğerlerinden eminim
  • Matematik ve özellikle Geometri çok kolaydı belkide DGS tarihinin en kolay soruları olabilir. Türkçe yi gene tam yetiştiremedim geçen senenin bilgileri ve bu sene sıfır hazırlıkla bu kadar. Bakalım inşallah %100 burs gelir veya herhangi bir devlet üniversitesi tutarda rahat ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 15 Temmuz 2012; 18:23:02 >
  • bazı sorular iptal edilmiş

• quote:

bazı sorular iptal edilmiş

http://www.osym.gov.tr/belge/1-13585/duyuru-2012-dikey-gecis-sinavinin-2012-dgs-uygulanmasi-.html

hangi sorular acaba .birde matematik mi türkçe mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.