Şimdi Ara

dikey geçiş sınavıyla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim dikey geçiş sınavıyla ilgili bir sorum olucak. 2 yıllık myo elektronik ve haberleşme okuyorum her öğrenci gibi bende dikey geçiş sınavında şansımı denemek istiyorum. Fakat duyduğum kadarıyla myo okuyan öğrenciler dgsye girmeden önce dönem uzatma yada sene uzatmayla karşılaşırsa 4 yıllık üniversiteye alınmıyormuş gibi bir şey duydum. Ne kadar doğrudur aydınlatırsanız sevinirim :) Bir diğer sorumda : dgs sınavıyla her bölüme geçebilme şansım varmı örneğin elektronik okuyorum ama mimarlığa geçmek gibi :D Ve son olarak (sizide yordum kusuruma bakmayın) dgs sınavındaki hedefim 300 puan civarlarında bu puanı yapabilmek için kaç nete ihtiyacım var türkçe ve matematik ayrı ayrı olarak. DGS puan hesaplama prgoramlarından baktım yaklaşık 105 net falan istiyo ama bütün siteler farklı sonuç veriyor hangisi doğrudur bilemedim :D Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar

• dgs yi kazanır da myo yu bitiremezseniz fakulteye kayıt yaptıramazsınız zaten. Başka bölümleri tercih etme şansınız yok.
  • Orgeneral kullanıcısına yanıt
    hocam peki o alttan olan dersler yüzünden giremediğimizden bütün sınav şansımız boşamı gitmiş oluyo yoksa 1 sene bekleyip o dersleri verip dgs ye girmeden aynı üniversiteye kayıt yaptırabiliyormuyuz. Sağolasın bu arada çok makbule geçti :)
  • Malesef öyle bir şansın da yok. Çünkü dgs'den kazansan bile elinde myo diploman olmadığı için fakültenin öngördüğü tarihlerde kayıt yaptıramayacaksın. Sonraki sene de tekrar dgs'ye girmen gerekecek.. rica ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönem uzatma muhabbetini bilmiyorum.2. Soruna gelirsek hangi alanı okuduysan onunla ilgili bölümler seciliyor bunlar belli osymden bakabilirsin . Puan robotlarina aldirma 2013 dgsyi ele alicak olursak butun istatistikleri alt ust eden bir sinavdi sinav zordu düşük netlerle yuksek puanlar alındı .Elinden geleni yap gir sınava .illaki sayisal veri istersen 70 mat 50 turkce işini görür veya 60 60 ama bunlar her sene degiskendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.