Şimdi Ara

DİKKAT !!! Aras kargo dolandırıcılığı Aralık 2019 -- Kargo göndermeden mutlaka okuyun Edit:3 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
10
Favori
48.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
439 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Muhtemelen :)

Sahibinden e de öneri kısmından olayı anlatıp sitenin dolandırıcılık yapıldığını, kullanıcılara bu konuda bilgilendirme mesajı atarsalar bir nebze önüne geçilebileceğini yazdım. Belki dikkate alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 30 Aralık 2019; 23:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız. ama ürün değerli olunca DHL ile göndermek daha doğru olmaz mıydı?
  • Btk ve hakem heyetine de başvuru yaptım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Btk ve hakem heyetine de başvuru yaptım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim
    Çaban boşa usta mal bedelini kanıtlaman zor 2. El olduğundan

• webco W kullanıcısına yanıt
    O kısmı zaten sildim gibi bişey kafamda, bu adamlar yakalansın başkaları da düşmesin aynı olaya diye uğraşıyorum.

• Kanunen kargo şirketleri kargonun alıcıya teslim edilmesi esnasında alıcının kimliğini görmek zorundalar, ancak dağıtılan kargo paket sayısı çok olunca bir an önce bitirme derdine düşüyorlar. Bazende uğraşmak istemedikleri zaman "geldik, evde yoktunuz" lafını söylüyorlar.

Aslında bu işin çözümü, kargo şirketlerinin hepsi 2017 yılında iflas eden BuKoLi tarzı bir şey yapmaları gerekiyor. Şubelere belli büyüklükte kargoların sığabileceği posta kutusu konulup alıcının cep telefonuna sms ile gönderilen qR kod veya barkodu okuyan kamera konulabilir. Bu sayede kargo doğru alıcıya ulaştırılabilir. Bu tip bir şeyi PTT kargo uygulamaya koydu. Galatasaray'daki Beyoğlu PTT şubesinde ve okumakta olduğum Kadir Has Üniversitesi için qR kod ve barkodla açılan PTT Kargo kutuları var.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Nisan 2020; 8:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Btk ve hakem heyetine de başvuru yaptım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim

Bu olay ne oldu hocam? Bölgemdeki Aras kargodan çok memnunum ama sizin konuyu takip etmeye başladıktan sonra bende endişe etmeye başladım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.