Şimdi Ara

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
9
Favori
34.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm.
    uzgun olmaya gerek yok, ben cok sabirli biri degilim.

kendi verilerime gore en avantajli paketi seciyorum, suan onumuzde ki 1 yil icinde tahminlerime gore 200mbps hizdan daha yuksek bir deger alamayacagim. eger bulundugum bolgeye 3 ay icerisinde 200mbps hiz verebilseydiniz sizde kalmaya devam ederdim ama siz de verilere gore hareket ediyorsunuz.

ben de isterdim bulundugum bolgeye besiktas da ki gibi fiber hizmeti getirmenizi ama hayat boyle, kotu bir hizmetinizi gormedim ben sahsen
  • Hala gelişme olmadı telekom daire içlerine kadar fiber işlemine geçti.
  • @turknetdestek bey sitenizde duvar gibi jahrein var. Hani onun için özel Antalya Konya altına 1 gbit internet çekmiştiniz ya herhalde Antalya'da
    paylaşıma neredeyse hazır gigafiber var sanırım. Onu da konyaaltına dağıtsanız ya? Hatta diğer Antalya'da yaşayanların ne günahı var? Türkiyenin nüfusu en hızlı artan şehri şuan Antalya, devlet verilerine bakabilirsiniz %20 %20 artıyor mübarek. Size sırada imar çıkacak yeride söyleyeyim ona göre hazırlanın, Bahtılı. Aaa şansa bak orasıda konyaaltının arkası. Peki şuan apartmanlar nereye yapılıyor? Koca koca siteler nerelere dikiliyor? Kepez'in üstünde Çankaya, Duacı, Varsak vs. oralara ve zaten kepezde de nüfus çok. Bence bu kadar tüyo alsam hemen başlardım paralar kaçıyor. Yoksa züperonline ile 5tb limitli iğrenç şeyler imzalayacağız...

Yada artık sır gibi konuşmayı bırakın TT ile saha dolaplarından YAPA dağıtımını imzalayacağınızı açıklayın size geçelim. Böyle yardımcı olmuyor.

• indieGenie İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, türk telekom fiber altyapısının olduğu yerlerde fiber hizmeti vermeye başladık. Altyapınızı https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    FTTH yok, FTTC var bu durumda verdiğiniz hizmet VDSL oluyor sanırım değil mi? yani 100mbit/4mbit hızına kadar. Benim en az 10 mbit upload a ihtiyacım olacak. SAYE sayesinde FTTC'den YAPA alacak mıyız bunu öğrenmek istiyorum. Ancak hiç bir şey duyamadık.
  • indieGenie İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için bu konuda gelişme bulunmuyor. Gelişme olması durumunda bu konuda duyuru yapacağız.
  • Sanırım çalışmalar geri başlamış..
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Ne gibi çalışmalar başladı hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablo çekmeye devam ediyorlar hocam sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolar eskidi hala gelişme yok..

• Merhaba TurkNetDestek size bir mail atmıştım ulaştı mı acaba?

• Salih2034 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mail üzerinden hizmet vermiyoruz. Talebinizi ya da yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.

Merhaba, Sayın TurkNetDestek , Son haftalarda İstanbul/Bayrampaşa ilçesinin Kartaltepe Mahallesinin bazı sokak ve caddelerinde fiber alt yapı çalışmaları yapmışsınız ve bu sokaklardan bazıları bana 200 metre uzaklıkta benim sokağıma da fiber alt yapıyı getirmenizi rica ediyorum. İlk geçecek olan benim benim gibi geçecek olan çok kişi olacaktır.

Alt yapı istediğim adres Kartaltepe Mah. Beyazlale Sokak. Bayrampaşa/İstanbul

Sayın TurkNetDestek, yapabileceğiniz bir şey var mıdır?

Yoktur bey efendi

• quote:

Merhaba, mail üzerinden hizmet vermiyoruz. Talebinizi ya da yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.

TurkNetDestek ?

• Bunlardan hizmet felan alınmaz. SAKIN PARANIZI KAPTIRMAYIN BUNLARA.

• quote:

TurkNetDestek cevap vermeyecek misiniz?

Hocam ben de kartaltepedeyim. Bizim sokağa geldi ama mevcut aboneleri geçirmiyorlar fibere. Binadan yeni başvuran adam 650 mbps alıyor şu an, bana 20 mbps adsl mi vdsl mi ne veriyorlar. 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.