Oldu hocam telekom cok şükür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yıl 2021 beyler azıyla yetinmeyin daha fazlasını isteyin
-
Hala yok.
-
Bizde 4 ay önce çekilmiş ama aktif değil diye kızıyorduk. Sizinki ibretlik olmuş. 11 ay nedir yahu!
Daha dün geçen hafta hat çekilip aktif olan biri yazdıydı foruma.
Bu arada bize de gigafiber geleceğini düşünmüyorum. Kutuyu eşantiyon olarak bıraktılar. Millet de gigafiber gelmeden Turknet'e geçiyor. Yalnız iyi taktik ha! Kabloyu koy yeter, interneti vermene gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 1 Mayıs 2021; 10:14:52 > -
Belediye ile alakalı diyorlar hayır adamlar kabloları öyle kötü bıraktıki millet kesmiş kabloları binaların önünde çirkin görünüm oluşturuyor diye telekom 6 ayda gpon yaptı mahalleyi.
-
Merhaba, teknik açıdan bazı sorunlar yaşandığı için proje ekibimiz adresinizle ilgili net süre bilgisi veremediğini iletmişti. -
Yuh be arkadaş yuh hala calışanlarınız yok gelin sökün ozaman duvarımdan kablonuzu.
-
Merhaba, çalışmaların ne aşamada olduğunu proje ekibimize sordum. Dönüş yaptıkları zaman size bilgi vereceğim. -
Haber nedir hocam
-
Merhaba, dönüş yapmadılar ama ben tekrardan kendilerine bildirimde bulundum. -
İlginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, proje ekibimiz bugün gün içerisinde ekiplerin adrese geleceklerini iletti. -
Teşekkür ederim artık kullanabilsek şu güzel hizmeti.
-
Bilgi verdiğiniz için ben teşekkür ederim. -
Gelmediler mi? 1 sene oldu olacak .
Yok hocam
quote:
Orijinalden alıntı: AMCYok hocam
Şimdi fark ettim, ben 30'u falan sanıyorum kafa gitmiş. Bugün geleceklerini şimdi anladım. Haber bekliyorum. 😂
Merhaba, ekip dün akşam adrese giderek kesik kabloların tespiti yaptıklarını, iş planına aldıklarını ve en kısa sürede çalışma yapacaklarını belirttiler. Kendilerinde aktivasyon tarihi içinde bilgi istedim. Dönüş yaptıklarında sizinle paylaşacağım. -
Güzel haberinİzi bekliyorum artık kullanalım nasipse
Varmı bi haber hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X