Şimdi Ara

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
9
Favori
34.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, şu an için net bir süre bilgisi verilmemiştir. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Valla iyi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Geldimi hocam fiber ne oldu ?

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt

Yok hocam

Hocam hala ortalıkta kimse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 5 Haziran 2021; 8:44:52 >
    Merhaba, ekiplerimizden çalışmanın yapılacağına yönelik tarih bilgisi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.

Hocam kağıthane belediyesi izin vemiyor bende çeliktepede oturuyorum kasımdan beri bekliyorum bir çok yere şikayet ettim cevap bekliyorum.

bende tarih bilgisi bende alabilirmiyim kağıthane çeliktepe mahallesi

• samcu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimizden bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • Konu 1.inci yılını doldurmuş hayırlı olsun. Hedef 2023 artık.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Ben böyle bir saçma iş görmedim hayatım boyunca kabloyu çekip yarıda bırakmak ne bileyim.

Durum ney hocam

şaka gibi girip bakayım gelmiş mi acaba dedim altyapı hala gelmemiş, ya sen git kabloyu binaya kadar getir ama gerisini yapma ne garip şirketler hiç işler takip edilmiyor gibi karadüzen ilerliyolar böyle ilerledikleri içinde hiç yol katedemiyorlar şirketin senelerdir sektörde olupta senelerdir doğru düzgün bir büyüme katedememesine şaşırmamalı sizin için çok zordur kablo burda ama dokunamıyosunuz kullanamıyosunuz  inşallah artık yaparlar yakın bir zamanda

Merhaba, konu hakkında bir gelişme olursa size bilgi vereceğiz.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Şaka gibi türk telekom gponu 6 ay da getirdi bunlar ne bekliyor anlamadık.

türk telekomunda o kadar sürede getirmesi garip ben de hala bekliyorum gponu yapmalarını 3 ay önce kabloyu çektiler bıraktılar hiç bir şey yapmadan internet kullanamıyoruz şuan sistemde fiberi aktifleştirdikleri için

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Hocam bir kez de olsa hayat yüzümüze güldü gözüm yaşardı o gün ama olsun 

• Size yemin ederim mahallem de gigafiber gelen yerlere ve bana yakın yerlerde ki binalara baktım ve gigafiber altyapısını tamamladıkları binalarda müşterileri ( aboneleri ) yok. Biz burda yırtınıyoruz vallahi :)) hemen alt tarafımda ki 3 sokağa baktım, kablolar kutular yerleşmiş ve siteden sorgulama yaptığımda hizmetleri aktif gözüküyor. Ancak gigafiber hizmeti tamamlanan binalarda ya hiç türknet müşterisi yok ya da bir elin parmağını geçmez. Yani yazık burda o kadar talep eden var, adamın evine gigafiber çekilmiş ama bina türktelekom kullanıyor hahaha 😂😂 Biz de müşteriler olarak burda gigafiber gelmesini bekliyoruz :)))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu her zaman böyle oluyor cidden o hizmeti isteyene değilde kullanmayana gider o hizmet olsa direkt 100-50 paketi alıp rahatıma bakıcam

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.