|
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Artık gelmesede olur yazık.
-
Geçen sene konunun açıldığı tarihi hatırlıyorum fiber yayılıyor diye seviniyorduk ama boşuna seviniyormuşuz. Yaklaşık 4 yıl Türknet kullandım yaklaşık 1 sene önce 41 mbps alan hattım iptal oldu 12 mbps kullanmaya başladım daha sonra saha dolabını yeniledir millenicom geçtim onda da performans sorunları oluyordu en son Comnet'e geçtim şu an memnunum. TürkNet'in bu hızla gigafiberi yayması 200-300 yıl sürer herhalde. Türk Telekomun umrunda değil zaten.
-
Merhaba, gigafiber altyapısı konusunda yatırımlarımız devam ediyor. Bölgelerden gelen talep yoğunluğuna ve altyapı için uygun görülmesi durumunda proje ekiplerimiz tarafından proje aşamasına dahil edilerek çalışma başlatılacaktır. Dilerseniz bulunduğunuz il, ilçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşabilirsiniz. Ben de notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Hayretler içerisinde bütün konuyu okudum amc hocam sabrınıza hayran kaldım şuan binalar arasında kablolar geziyor komik bir durum ama hayırlısı 😅😅 Turknetin niyeti iyi aslında ama bu kadar haneye internet getirmek kolay değil. Türk Telekom zamanında yerin altından iki boru geçirdi birine bakır alt yapı diğeri boştu. Şimdi bakır 6 kat değerlendi bakırı söküp satıyorlar, fiberi boş olana geçiriyorlar. Türktelekomun fiberi getirmesi tabi daha kolay olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yapmıycaksanız gelip kabloları söksünler duvarımı kirletiyorlar.
-
Merhaba, proje ekibimize bilgi verdim ve dönüş yaptıkları zaman sizinle paylaşacağım. -
Valla proje ekipleriniz çay içiyor heralde 1 yıldır mahallede
-
Gerekli işlemleri mutlaka tamamlayacağız, ekiplere bilgi verdik. -
Durum nedir
-
Merhaba, proje ekibimiz Eylül ayı hedefleri içerisinde olduğunu ilettiler. -
Umarız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 yıldır hala gelemedi hocam?
-
Yok hocam hala kapıda duruyor kablo.
-
İstanbul - Tuzla - Aydınlı Mah. fiber getirebilirseniz güzel olur. Özellikle sitelere. Benim oturduğum sitede 700+ bağımsız bölüm mevcut.
-
Türk Telekom fiber gelip Türknet fiber gelmemesi. Bu tersliğin içinde bir işlik var, anladınız siz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Türksat var bide telekom gpon ama türknet ne hikmetse belediye dış cephelerden geçirdiği için kabloyu izin vermiyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X