Eylül bitiyor hocam sevdiğimi bekler gibi camdan bakıyorum işten gelince ama hala giden gelen yok |
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyorlar. Ay sonuna kadar adresiniz içinde işlem sağlamış olurlar. -
Hala bekliyorum
-
Eylül ayı hedefleri için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. -
Hadi bakalım 2 gün kaldı yeni aya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@TurkNetDestek merhabalar kolay gelsin gaziosmanpaşa barbaros hayrettinpaşa erhan çavuşoğlu cd için çalışmalar yok mu ? karşı binamda gigafiber görünüyor 3-4 bina altımdaki binada da gigafiber görünüyor işlemler ne zaman yapılır acaba ?
-
Merhaba, mahalleniz planlar içerisinde ve ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyorlar. Tam olarak süre bilgisi veremiyorum. -
Eylül bitti
-
Hocam galiba sizin iş Eylül 2022'ye kaldı
-
Valla banada öyle geliyor 2022 eylül ayı olabilir
-
Merhaba, proje ekiplerimize tekrar bildirimde bulundum. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Bu Turknet harbiden vallahi billahi kanser. Verdikleri numaradan abonelik başlatılmıyor, müşteri temsilcisine bağlanmıyor, Türkçe'den anlamayan, arapça anlayan insanlarla muhattap olmaktan sıkıldım. BEN BU ULKEDE TÜRKÇE KONUŞAN, ZEKİ İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAK İSTİYORUM. İnsanı kanser edersin sen Türknet vallahi billahi insanı kanser edersin. Bu firmalar nasil hala ayakta yahu. Kapatın gidin böyle saçma sapan bir şey olamaz. Ülkeden soğuttunuz.
-
Merhaba, abonelik işlemlerini sıfırdan başvuru olarak yapmışsınız. Tekrar geçiş olarak yapılmasını talep etmeniz üzerine süreç uzamıştır. Mevcut aboneliğiniz kısa süre içerisinde iptal edilecektir. Geçiş başvurusunda bulunmanız için satış birimimize bildirimde bulundum. Kısa süre içerisinde abonelik işlemleri için sizinle iletişime geçecekler. -
Sonunda bugun sokaktaki ekler yapılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCSonunda bugun sokaktaki ekler yapılıyor.
Hayırlısı olsun
kablolar nerelerden çekildi .ekler vs nerede foto atabilir misin
-
Sağolasın bina üstlerinde hocam havai hepsi.
-
Beklemeye devam diğer işlemlerde 1 yıl sürer.
-
Merhaba, proje ekibimiz çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki haftanın planları içerisinde olduğunu iletti. -
Sevdiğim kızı bu kadar beklemedim.
-
Arkadaşlara ben yardımcı olayım heralde çay sigara içip duruyorlar yıl bitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X