Şimdi Ara

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
9
Favori
34.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Çalışmalar tamamlandığında kademeli olarak aktif edeceğiz. Altyapının aktif olup olmadığını https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak görüntüleyebileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

En büyük yalan hani ? o kadar kablo cekildi boşa gitti sonra vay efenim şu kadar zarar ettik

• AMC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizle ilgili bir gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağız.
  • Turknet VDSL e 2 hafta önce geçtim ama henüz 1 hafta bile olmadan bu konuda ilk mesajda görülen kablolar binamıza giriş yaptı (sanki bnm vdsl e geçmemi beklermiş gibi,) bu kabloların ana kutusu binamızda veya yan binada filan da değil, 3 yan binanın (sokağın sonuna denk gelen köşe bina) dış cephesine monte edilmiş, yani sokakta, açıkta duruyor, damar kablosu kutuya bağlanmış ve kutudan resimdeki gibi 3 lü kablolar (sadece rengi resimdeki gibi siyah değil de beyaz renkte) çıkartılarak aynı hizada bulunan binalara dağıtılmış, 1o günden beri sorgulatıyorum ama henüz altyapıda görülmedi, gerçi görülsede öğrendiğime göre mevcut üyeliğimi kapatmadan fibere başvuramıyormuşum.  

• Hocam 1 seneyi geçmiş konu iyi sabrettiniz. Umarım en kısa sürede siz de biz de fibere kavuşuruz

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer adresinize gigafiber altyapımız gelirse ilgili ekibimiz size arama yaparak dönüşüm işlemi için randevu oluşturuyorlar. İptal ettirmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, eğer adresinize gigafiber altyapımız gelirse ilgili ekibimiz size arama yaparak dönüşüm işlemi için randevu oluşturuyorlar. İptal ettirmenize gerek yok.

1 seneden fazla olmuş .madem bağlanmayacaktı niye kablo çektiniz?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı durumlarda karşılaşılan sorunlar kaynaklı süreç bu şekilde uzayabiliyor ama gigafiber için diğer bölgeler çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Öyleyse süpermiş, bilgilendirmeniz için teşekkürler.  

O bile mesaj attı ama siz bi işi yapamadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

O bile mesaj attı ama siz bi işi yapamadınız.

kazı felan yapılacaksa gelir yaparız  

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Kazıda yok hocam binanın içinde boşta kablo 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu proje ekiplerimize tekrar ilettim. Bu konuda güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • arkadaşlar belediyeler izin vermeyebiliyor örnek oturduğum konumda da belediye izin vermedi ocak şubat ayından beri ben arayıp şikayet ettikten sonra belediyeden izin çıktı. Bende durum şu kabloama tamamlandı pop noktalarına kazı yapılacak bu kazı izni çıktı kazı yapılmasını bekliyorum benimki de kasım 2020 de başladı bu yavaşlığın sebebi yüzde 90 belediyedir ki unutmamak gerekir ont cihazlarında da bu cip krizinden dolayı temininde sıkıntı var. Firma istemezmi hızlıca kurup yatırımının ücretini kazanıp kara geçeyi?

• Anlaşılan yalan oldu

• Sultan Selim gibi Gültepe Mahallesinde de aynı durum var sanırım

Uzun zamandır bina önlerinde kabloları görüyorum boşta.

Benim iş yeri bu tarafta yemeğe çıkınca görüyorum fiber kabloları.

Gösterip elletmiyorlar tabiri caizse :)

• Vallahi başkan gigafiber gelirse gerekirse 1 ay bekle bağlat
    Evde TTNet 16 mbit 90 TL ödüyordum bir baktım gigafiber gelmiş iptal etmeden baglattim 2 aydır kullanıyorum genel sorunlar hariç net bomba
    900 MB indirme
    900 üstü upload görüyorum 😂

60 GB oyun indiriyorum epicten 10 dk suruyor :)

İdm ile dosya çekiminde özel serverlarda 20-25 arası
    Epicte 30-50 MB arası indiriyot
    Geçen GTA indirdim 18 dk sürdü 😁

Gigafiber olduğu için müşteri hizmetleri çok hızlı dönüş yapıyor bir kaç kere kentsel dönüşümden ötürü kablolarda problem oldu 2 saate hal ettiler çok memnunum çok asla şüphe etmeyin direk bağlatin lanet ttnetten kurtuldum ya gerisi yalan dolan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.