Size en son açık adres bilgisi atmıştım sizde cevap bekliyorum demiştiniz Bakalım yüce üst akıl olan gizemli ekipleriniz ne cevap verecekler |
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (28. sayfa)
-
-
Aynı olayı sakarya/adapazarı belediyesindede sordum soruşturdum Üst yetkiliye bana böyle bir firma bize talep etmedi etmiş olsa onay veririz diyor @TurkNetDestek artık şu belediyeden izin çıkmadı yalanlarınıza bir ara verseniz diyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 1 Temmuz 2023; 3:52:45 > -
Merhaba, evet ben ekiplere kayıt oluşturarak dönüş sağladım. PM üzerinden kayıt numaranızı paylaştım, henüz konuyla ilgili bir geri dönüş alamadım ekiplerimizden. Takibini sağlıyorum, bilgi geldiği zaman sizinle mutlaka paylaşacağım. -
Hocam selamlar sizin işlemler de hala gelişme yok mu ya? sultan selimde de hala gelişme yok ama gültepe ve çeliktepe de kutulama işlemleri devam ediyor. .işyerim zeytinburnu cevizlibağ da buralar komple gigafiber kullanmayacak kesime getirmişler hizmeti. işyerimiz meşhur tercüman sitesinde her blokta 80 daire var buraya getirmemişler :))
-
yok hocam onlar gecekondulara çekiyolar hiç işi olmayacak insanlara götürüyolar hizmeti.. isteyenlere de eziyet ediyorlar..
-
En son turknet destek adresimi istedi ekiplere ileteceğini söyledi özel mesaj ile deyiş o deyiş sonra ölü taklidine devam :-)
Valla ben gültepe ortabayırda oturuyorum herhangi bir kutulama falan göremedim
-
Türknet daha başvurduğun iş ilanlarına dönmüyor altyapıyımı bitirecek
-
ohoo iş başvurusunda cv isteyen firmalar işe almaz ya o hesap :) çok kötü işliyor ve yönetiliyor firma
-
haklısın hocam bunlardan bi yol olmaz
-
En son türknet kullandığımda bana bu cevabı yazmışlardı:-)
Planlama ve proje ekibi denen gizli örgüt var sanırım türkneti devamlı kandırıyor :-)
-
Merhaba, sizin için kayıt oluşturmuştum ancak dönüş alamadığım için bilgi veremedim. Kaydın önceliği konusunda bildirimde bulundum. Dönüş yaptıklarında sizinle paylaşacağım. -
Çalıştığınız firma daha size cevap vermiyorsa
-
alacağınız cevap en kısa zamanda olacak yada hiç cevap alamayacaksınız
-
Konuyla ilgili bilgi aldığım an sizinle paylaşacağım. -
Çok ilginç bir şey olmuş ve binaya kutu takılmış inanılır gibi değil.
Ama kutu gerçekten aktif mi yoksa gaz almak için mi takıldı henüz bende bilmiyorum
@TurkNetDestek sizde açık adresim özel mesaj ile mvcut du öğrenebiliyor musunuz kutu faaliyette mi diye ona göre başvuru yapayım
durduk yere sinirlenmek istemiyorum çünkü
Birde takan kişi yarasa sanırım baş aşağı takmış kutuyu :-)
-
Firma ters giden birşeyler var mı demek istemiş
Bu arada hayırlı olsun.
Umarım ülkemiz en kısa sürede bakır çöpünden kurtulur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, adresinizi kontrol ettiğimde gigafiber paket bilgisi geliyor. Dilerseniz siz de üzerinden kontrol edebilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Teşekkürler
Hayırlı mı bilmiyorum bakalım türknet e hiç güvenmiyorum kutuyu koyalımda biraz sussun demişte olabilirler :-)
-
işin ilginci bu kutu yokken de gigafiber var gözüküyordu ondan size sordum.
neyse başvuruyu yaptım bakalım yarın ekipler gelecekmiş bir rivayete göre
-
Bir sorununuz olursa müşteri numaranız ile birlikte PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X