Foruma kac senedir girmiyordum. Hala daha şu fiber çözülememiş :D |
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (29. sayfa)
-
-
öncelikle hayırlı olsun.. bana linkedin üzerinden kağıthane ilçesinde şimdi ve önümüzdeki süreçte çalışma yapılmayacak dendi size hizmet gelmiş enteresan...
İnanmayanlar için bazı yazışmaları ekliyorum..
@AMC siz de bakın hocam isterseniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 18 Ağustos 2023; 12:23:33 >
-
Unuttuk biz hocam
-
Valla bende şaşkınım geçen hafta cumartesi bağlandı ama hız testi 300-400 arası çıkıyor şimdi yarın tekrar gelecekler bakalım ne olacak
-
Gelişmeleri bildirirsiniz hocam.. bu arada gültepe'de oturuyordunuz sanırım.. başka çalışmalar var mı?
-
Vay arkadaş ya
-
bana kağıthane de çalışmamız yok diyorlar ama çeliktepe de gültepe kutulama işlemi devam ediyor.. enteresan..
-
Ben anlamdım artık umursamıyorumda hocam tt yetiyor bana işten fırsat bulup akşamdan akşama görüyorum zaten interneti
-
ben kağıthane belediyesi ile en son konuşmamda türknet ten bize gelen hiçbir talep yok onu kim söylüyorsa gelsin bana söylesin demişti adamı delirtmişler bu kaçıncı yahu dedi :-)
-
Ben anlamdım artık umursamıyorumda hocam tt yetiyor bana işten fırsat bulup akşamdan akşama görüyorum zaten interneti
@TurkNetDestek Bugun kontrol ettiğimde yıllardır kapıda duran kabloyu içeri almışlar bi 5 senede öyle beklerim.
-
telekomcular almıştır :)))))
-
-
çünkü bunlar onu bile yapmazlar :D
-
evet son gelişme gigafiber kuruldu kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok çok şükür.
Benim oturduğum binada apartmana kadar fiber vardı daireye kadar cat6 kablo ile kullanıyordum.
sırf bu saçmalık yüzünden iptal etmiştim ve her sorduğumda en kısa zamanda dönüşüm gerçekleşecek deniyordu aylar yıllar geçti.
Bir sabah işe giderken bir baktım kara kutu var ulan dedim kesin aktif değildir.
Başvurdum ve aktifmiş kuran ekipte şaşırdı abi bizde kesin aktif değildir diye düşünüyorduk dedi :-)
-
Benimde burada aktif ettiler ama XDSL no evde internet var tıklayınca kabul etmiyor,
sıfırdan internet yoktan girince bu seferde kurulum parası olarak 600 TL istiyorlar,
sizde de böyle mi?
Kurulum Ücreti 600 TL (3 ay x 200 TL) internet bağlantısı ve sözleşme işlemleri için alınacaktır.
Biraz daha detay alabilir miyiz, teşekkürler ve de hayırlı olsun diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteJAWS -- 23 Ağustos 2023; 23:1:13 > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
hayırlı olsun güle güle kullanın.. hem kağıthane de çalışma olmayacak diyorlar ama gültepe de çeliktepe de çalışmaya devam ediyorlar enteresan... bacadibinde miydiniz hocam?
-
Teşekkürler
yok hocam ortabayır dayım
İnşallah sizde benim yaşadıüım şoku yaşarsınız tez zamanda :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutuslu -- 24 Ağustos 2023; 19:0:55 > -
yok hocam zannetmiyorum türknette o potensiyel yok.
-
Dediklerinde sonuna kadar haklısın
bende aynı düşünceler içerisindeydim hatta daha fazlası
Halen daha şaşkınım zaten nasıl o kutu koyuldu ve ben nasıl geçtim
Umarım aynı şaşkınlığı sen ve diğer beklemede olan herkes en kısa zamanda yaşar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X