Şimdi Ara

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
613
Cevap
9
Favori
34.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, GigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil ederek çalışmalara başlanılacaktır 🌼
  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt

sanırım yarım kalan yerleri bitiriyorlar ya da siz çok fazla şikayet edince bıktıkları için hallettiler :D

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

ya kardeşim bana kopyala yapıştır cevap verme en sevmediğim şey. Sizi adam yerine koymuyorum demek bu. Ayrıca belediye izin vermiyormuş soranlara niye farklı cevap veriyorsunuz? Taleple vs ilgisi yok olayın. Öyle olsaydı yarım kalan sokakları bitirirdiniz.

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 

Ben umudu kestim hocam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 25 Ağustos 2023; 16:47:53 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

valla en son belediyeye gidecem rica edecem DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 

Bende aynısını düşündüm takalımda susturalım şu herifi dediler herhalde :-)

Belediyeye boşuna gitmeyin belediye biz binaya kesinlikle karışmıyoruz türknet yalan söylüyor ve bize herhangi bir başvurusu yok diye söyledi.

Hatta daha evvelde yazdım bunu kim söylüyorsa bana adını verin ben türknete gidecem o kişiyi bulacam birde benim yüzüme söylesin bakim dedi :-)

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın Türknet; Bigdesigner arkadaşımızın 7 aydır yaşadığı soruna getirdiğiniz çözüm için sizi tebrik etmek istiyorum.

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024

User mi ? Acaba ne demek?

Modemi resetlemek mi? Bunu hiç düşünmemiştim.

Yerinde Destek Ekibi 300 tl mi?

Temsilcinin cevabı yeterli miydi?

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 Günaydın !!! DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz müşterimiz ile iletişim halindedir. Gerekli bilgilendirme de yapılıyor. İlginize teşekkür ederiz.
  • Türknet reklam yerine altyapıyı bitirseydin be.

• AMC A kullanıcısına yanıt

Hocam zemine cam filmimi çeksek acaba.DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

• AMC kardeşimizin Gigafiberinin aktif edildiği tarihte benim ölümümün üzerinden yirmi yıl geçmiş olur muhtemelen. DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 

• hiçbir zaman olmayacak hocam, bu aymazlar kağıthane bölgesinde ki çalışmaları yarı da bırakıp başka ilçelere geçtiler @AMC hocamla aynı mahalledeyiz 3-4 sokak yukarı da oturuyor. Türknet yetkilileri bundan sonra kağıthane de çalışma olmayacağını üstüne basa basa söylediler. Türknet destek destek olacak derse bilin ki yalan söylüyor... Linkedin üzerinden sürekli iletişim halindeyim.

• Gülüp geçiyorum hocam o bile mesaj atar ama bu fiber gelmez.

Madem çalışma olmayacak, bu kablolar vs niye çekildi ben onu anlamadım :)

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

güya belediye ile sorunları varmış :)

• Belediye ile sorun ne olabilir en fazla kazdırmak istememiştir ya da ruhsat bedeli yüksek bulunmuştur. Yoksa belediye başkanı seni istemiyorum ilçemde diyecek hali yok sonuçta yatırımlar geldikçe ilçe gelişiyor a dan z ye.

• sıkın dişinizi beklediğiniz fiber 2050 yılında geliyor....

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

hava-i fiber çektikleri için binalara izinsiz kablolama yapılıyormuş. Şikayet olmuş falan filan :) belediyeyi cimer'e şikayet ettim ertesi gün döndüler -izinsiz kablolama yaptıkları için izin vermiyoruz. dediler. türknet yatırımlarımız devam ediyor diyor klasik :)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.