|
DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 4 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 09.9.2024 (30. sayfa)
-
-
sanırım yarım kalan yerleri bitiriyorlar ya da siz çok fazla şikayet edince bıktıkları için hallettiler :D
-
ya kardeşim bana kopyala yapıştır cevap verme en sevmediğim şey. Sizi adam yerine koymuyorum demek bu. Ayrıca belediye izin vermiyormuş soranlara niye farklı cevap veriyorsunuz? Taleple vs ilgisi yok olayın. Öyle olsaydı yarım kalan sokakları bitirirdiniz.
-
Ben umudu kestim hocam artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 25 Ağustos 2023; 16:47:53 > -
valla en son belediyeye gidecem rica edecem
-
Bende aynısını düşündüm takalımda susturalım şu herifi dediler herhalde :-)
Belediyeye boşuna gitmeyin belediye biz binaya kesinlikle karışmıyoruz türknet yalan söylüyor ve bize herhangi bir başvurusu yok diye söyledi.
Hatta daha evvelde yazdım bunu kim söylüyorsa bana adını verin ben türknete gidecem o kişiyi bulacam birde benim yüzüme söylesin bakim dedi :-)
-
Sayın Türknet; Bigdesigner arkadaşımızın 7 aydır yaşadığı soruna getirdiğiniz çözüm için sizi tebrik etmek istiyorum.
User mi ? Acaba ne demek?
Modemi resetlemek mi? Bunu hiç düşünmemiştim.
Yerinde Destek Ekibi 300 tl mi?
Temsilcinin cevabı yeterli miydi?
Günaydın !!!
-
Merhaba, ekiplerimiz müşterimiz ile iletişim halindedir. Gerekli bilgilendirme de yapılıyor. İlginize teşekkür ederiz. -
Türknet reklam yerine altyapıyı bitirseydin be.
-
Hocam zemine cam filmimi çeksek acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
AMC kardeşimizin Gigafiberinin aktif edildiği tarihte benim ölümümün üzerinden yirmi yıl geçmiş olur muhtemelen.
-
hiçbir zaman olmayacak hocam, bu aymazlar kağıthane bölgesinde ki çalışmaları yarı da bırakıp başka ilçelere geçtiler @AMC hocamla aynı mahalledeyiz 3-4 sokak yukarı da oturuyor. Türknet yetkilileri bundan sonra kağıthane de çalışma olmayacağını üstüne basa basa söylediler. Türknet destek destek olacak derse bilin ki yalan söylüyor... Linkedin üzerinden sürekli iletişim halindeyim.
-
Gülüp geçiyorum hocam o bile mesaj atar ama bu fiber gelmez.
-
Madem çalışma olmayacak, bu kablolar vs niye çekildi ben onu anlamadım :)
-
güya belediye ile sorunları varmış :)
-
Belediye ile sorun ne olabilir en fazla kazdırmak istememiştir ya da ruhsat bedeli yüksek bulunmuştur. Yoksa belediye başkanı seni istemiyorum ilçemde diyecek hali yok sonuçta yatırımlar geldikçe ilçe gelişiyor a dan z ye.
-
sıkın dişinizi beklediğiniz fiber 2050 yılında geliyor....
-
hava-i fiber çektikleri için binalara izinsiz kablolama yapılıyormuş. Şikayet olmuş falan filan :) belediyeyi cimer'e şikayet ettim ertesi gün döndüler -izinsiz kablolama yaptıkları için izin vermiyoruz. dediler. türknet yatırımlarımız devam ediyor diyor klasik :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X