Bildirim
Dikkat dikkat..Korku adam forumda SS`li (Link yenilendi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şunu simage yapar mısın. -
Ünlü birisi mi -
-
Yetkili bi abi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link yenilendi beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
Yetkili bi abi mi?
Hayır ilkokullu bir ergen banmı ne yemıstı kac gundur yoktu kurtulmustuk yine gelmiş !1!!1!11 -
Tanımıyorum muhteremi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fero10
quote:
Yetkili bi abi mi?
Hayır ilkokullu bir ergen banmı ne yemıstı kac gundur yoktu kurtulmustuk yine gelmiş !1!!1!11
NE sacmaliyorsun kardesim seviyeli bir sekilde takiliyorum.allah allah ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Yetkili bi abi mi?
Hayır ilkokullu bir ergen banmı ne yemıstı kac gundur yoktu kurtulmustuk yine gelmiş !1!!1!11
Neden ilkokullu dedin merak ettim (tanımıyorum kendisini) -
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
quote:
quote:
Yetkili bi abi mi?
Neden ilkokullu dedin merak ettim (tanımıyorum kendisini)
13 yasinda oldugum icin diyor.Ben de arkadasa su konuyu armagan ediyorum: tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62663245&p=1#62663245
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
quote:
quote:
Yetkili bi abi mi?
Neden ilkokullu dedin merak ettim (tanımıyorum kendisini)
13 yasinda oldugum icin diyor.Ben de arkadasa su konuyu armagan ediyorum: tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62663245&p=1#62663245
Senin yaşındayken biz bılgisayar nedir bilmezdik akşam ezanına kadar top oynardık bu yaşta ne bu asosyallik ama kendini düzeltmişsin sanırım konu falan açmamışsın
Bu arada neden dışlanıyorum diyosan 13 yaşında birisinin böyle takılması falan garip geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fero10 -- 8 Temmuz 2012; 1:48:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X