Şimdi Ara

DİKKAT download yapıp 380 tl ceza yemeyin (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
31.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz fake gibi geldi. Adı geçen hukuk bürosu mevcut, en basit şekliyle mail atıp veya telefonla doğrulama yapılabilir. Bunların dışında dikkatimi çeken ip kaydı ile geri dönüş yapılmış olması. Mac adresi verilse dahi, o bilgisayardan kimin download yaptığı hakkında kesin bir bilgi olamayacağı için şahsa ceza kesilemez. Kaldı ki bunu bir hukuk bürosu yapamaz. Dava açılır, mahkeme celbi gelir mahkemeye iştirak edersiniz ve durum neyse o zaman görüşülür. Ek olarak bu tarz cezalarda, emsal olarak gösterilebilecek davalarda cezalar 380 TL gibi komik bir ücret değil. Bayağı büyük meblalar. Kısacası inanmayın derim.
  • Fake bile olsa internet özgürlüğü giderek bitiriliyor. Youtube' da bile birçok video Sony Entertainment videosuyla yasaklanmış görünüyor. Yakında kitapçılarda Google' ı, bütün bilgilere ulaştırdığı için engellenmesini ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bu şirket benim ne indirdiğimi hangi hakla takip ediyor? bu yaptıkları iletişimin gizliliğini hiçe saymaktır ve suçtur. benim bilgisayarımdan ne indirdiğimi mahkeme kararı olmadan takip edipte sonra sen şunu şunu indirdin ceza öde diyenin anasını ağlatırım, cezası çok büyüktür bunun

• ödemessek cezaevine mi atcaklarmış. ayıp ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Fake bile olsa internet özgürlüğü giderek bitiriliyor. Youtube' da bile birçok video Sony Entertainment videosuyla yasaklanmış görünüyor. Yakında kitapçılarda Google' ı, bütün bilgilere ulaştırdığı için engellenmesini ister

zaten google'ı biraz araştırırsan hakkında yapılan belgeselleri izlersen yüzlerce telif davasıyla uğraşmış olduklarını bilirsin. Bu gelen belgelerin gerçeklik payı bulunakta ama bi avukatla görüşmeden hareket edilmemesi gerektiğine inanıyorum... Çünkü hem bu işten sıyırıp üstüne tazminat davası bile açabileceğinizi düşünüyorum...
  • İyi keklemişler beyin bedava biraz beyninizi kullanmayı deneyin.
  • yurtdışında okulun yurdundan çekiyorum neti ondan sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Rhapsody of fire grubunun bişeyini indirmeyin.

Eski yabancı filmleri indirin ve izleyin.

Şarkıları youtube den kaydedin.

Yada:

Hdd yi eve baskın olduğu durumda imha ve zula edebileceğiniz şekilde monte edin.

Diz üstü kullananlar evde saklayabilecekleri güzel bir yer yapsınlar.

Hacı hüsrev baskını videolarını izleyin antrenman olur

İleride işler sıkılaşır diye telaş yapıyorsanız arşiv yapmaya başlayınız

• mesajım bulunduya antartikadaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklifes

quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Fake bile olsa internet özgürlüğü giderek bitiriliyor. Youtube' da bile birçok video Sony Entertainment videosuyla yasaklanmış görünüyor. Yakında kitapçılarda Google' ı, bütün bilgilere ulaştırdığı için engellenmesini ister

zaten google'ı biraz araştırırsan hakkında yapılan belgeselleri izlersen yüzlerce telif davasıyla uğraşmış olduklarını bilirsin. Bu gelen belgelerin gerçeklik payı bulunakta ama bi avukatla görüşmeden hareket edilmemesi gerektiğine inanıyorum... Çünkü hem bu işten sıyırıp üstüne tazminat davası bile açabileceğinizi düşünüyorum...

iyide hocam resmen türkiyenin hukukuna karişiyorlar..ha birde onlara yardim eden türk avukatlarda bu işe crema oluyorlar ozamn
  • Emule ile indirirsem beni nasıl bulacak onu bi yazarmısın?Ne indirdiğimi nasıl görecek? Saçmalık.Ha torrent ile siteye giriş yapıldığı için bulunabilir belki emule gibi bir programı nasıl tespit edecek anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Emule ile indirirsem beni nasıl bulacak onu bi yazarmısın?Ne indirdiğimi nasıl görecek? Saçmalık.Ha torrent ile siteye giriş yapıldığı için bulunabilir belki emule gibi bir programı nasıl tespit edecek anlayamadım

Torrenttede, Emuledede paylaşımcı IP'ler kabak gibi görünüyor.(Kim hangi program ile nekadar up ne kadar down yapıyor)

Site ile alakası yok. Birsürü Torrentten üye olmadan dosya çekebiliyorsun zaten, kayıdın yok.

Hani kimsenin sizi takip ettiği falan yok, kabak gibi ortadasınız zaten bu paylaşım işlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 30 Ocak 2011; 12:24:14 >
  • quote:

Emule ile indirirsem beni nasıl bulacak onu bi yazarmısın?Ne indirdiğimi nasıl görecek? Saçmalık.Ha torrent ile siteye giriş yapıldığı için bulunabilir belki emule gibi bir programı nasıl tespit edecek anlayamadım

kendileri emule ağına bağlanarak dosyayı paylaşıma açıyorlar ve kendi bilgisayarına bağlanan ip leri tespit ediyorlar sanırım. yani bildiğin fare/peynir/kapan olayı. yalnız resmi yollardan (ttnet, bilişim suçları vs. ) tespit ettikleri o ip nin o an size ait olduğunu kanıtlarlar, hadi diyelim sizin yem olarak kullandıkları dosyanın bulunduğu bilgisayara bağlandığınızı da kanıtlarlar peki önemli nokta şu sizin iddia ettikleri dosyayı indirdiğinizi nasıl kanıtlayacaklar? herkesin hangi dosyayı indirdiğinin kaydını tutan bir resmi kurum var mı? benim bildiğim kadarı ile yok, bilen varsa beri gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

kendileri emule ağına bağlanarak dosyayı paylaşıma açıyorlar ve kendi bilgisayarına bağlanan ip leri tespit ediyorlar sanırım. yani bildiğin fare/peynir/kapan olayı. yalnız resmi yollardan (ttnet, bilişim suçları vs. ) tespit ettikleri o ip nin o an size ait olduğunu kanıtlarlar, hadi diyelim sizin yem olarak kullandıkları dosyanın bulunduğu bilgisayara bağlandığınızı da kanıtlarlar peki önemli nokta şu sizin iddia ettikleri dosyayı indirdiğinizi nasıl kanıtlayacaklar? herkesin hangi dosyayı indirdiğinin kaydını tutan bir resmi kurum var mı? benim bildiğim kadarı ile yok, bilen varsa beri gelsin.

kadına 2.9milyon tl ceza kesmişler..oha lan boyle bişi olsa bizim millet bu cezayi kesenide keserler o sanatçiyida keserler serefsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ocak 2011; 13:36:17 >
  • Siz hala suçun indirmek olduğunu sanıyorsunuz. Bu adamların peşinde olduğu şey uploadlamak, kendi kullanımın için rapid, hotfile gibi yerleri kullan kimse dayanmaz kapına.

Sorun burada dosyaları paylaşman, dağıtımına yardımcı olman. Zaten kanunda suç olduğu belirtilen nokta bu. İnternet bölümünde bu konu çok ciddi olarak tartışılıyor.
  • Peki diyelim ki bir kanun çıktı internetten müzik film indirmeyi yasaklayan. Şimdi yasak kapsamına sadece Türkiye'de bu işi yapan kişilerin eserlerini mi kapsayacak yoksa bütün dünyadaki eserler için mi yasaklanacak.. Mesala şu an Fransa'da torrentten bir Türk dizisini indiren bir kişi ceza yiyor mu? Eğer bizde sadece Türk yapımı eserler için söz konusu olacaksa pek sıkıntı yok çünkü indirilip arşiv yapılacak kalitede de eserler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Siz hala suçun indirmek olduğunu sanıyorsunuz. Bu adamların peşinde olduğu şey uploadlamak, kendi kullanımın için rapid, hotfile gibi yerleri kullan kimse dayanmaz kapına.

Sorun burada dosyaları paylaşman, dağıtımına yardımcı olman. Zaten kanunda suç olduğu belirtilen nokta bu. İnternet bölümünde bu konu çok ciddi olarak tartışılıyor.

konunun başındaki ihtarlarda indirmenin ve/veya paylaşmanın tespit edildiği yazıyor farkındaysan. indirdiğini kanıtlayamayan adam dağıttını hiç kanıtlayamaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Siz hala suçun indirmek olduğunu sanıyorsunuz. Bu adamların peşinde olduğu şey uploadlamak, kendi kullanımın için rapid, hotfile gibi yerleri kullan kimse dayanmaz kapına.

dogrudur belkide..boylelikle o şirketten ziyade paylaşin rapishare gibi yerlere uy olma durumu baslicak....neden dersiniz..torrenle adam 500part dosyayi tek tek cekecegine vede agir cekecegine uye olacak boylece bu gibi sitelerde kazanacak...ya ozamn butun sitelerin dosya paylaşimlarini durdursunlar arkadasim boyle işmi olur...bilgi çagi diye bişi kalmaz emin olun netin en agir darbelerinden olur...düşünsenize hiçbir dosyayi indirmediginizi ...ben bile tirstim hea
  • Mesajim bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.