Şimdi Ara

DİKKAT hepsiburada dan aldığım 2 tel de kapndı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada.com dan 2 adet 1100 aldım 1 hafta sonra mesaj geldi yasal uyarı telefonunuz kayıt dışıdır kapatılacak diye dün de kapandı teller.
    firmayı aradım durumu anlattım ithalatcı firmadan kaynaklanan bir sorun en yakın zamanda sorununuz düzelicektir dedi. bunlar telleri kaçak satıyo olmasınlar.

• hayret bişey. demek artık hepsiburada ya güvenemicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

hayret bişey. demek artık hepsiburada ya güvenemicez
    KUTU VE TELEFON imeileri tutuyormu?
    Ayrıca bu genel bı sorun hebsiburada gibi buyk onlıne satıs yapan bır fırma kacak telefon satacagını dusunmuyorum bır cok kısının basına geldı garantılı olması oldugu halde telerı kapandı
    Gecmıs olsun sorun ınsallah cozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

KUTU VE TELEFON imeileri tutuyormu?
    Ayrıca bu genel bı sorun hebsiburada gibi buyk onlıne satıs yapan bır fırma kacak telefon satacagını dusunmuyorum bır cok kısının basına geldı garantılı olması oldugu halde telerı kapandı
    Gecmıs olsun sorun ınsallah cozulur

Alıntıları Göster
    ben telefonları başka bir yere gönderdim ama fatura ben de faturanın üzerinde yapıştırılmış imei nolar var onlar tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

ben telefonları başka bir yere gönderdim ama fatura ben de faturanın üzerinde yapıştırılmış imei nolar var onlar tutuyor.

Alıntıları Göster
    Garantisi hangi şirket, KVK , Genpa vs. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Garantisi hangi şirket, KVK , Genpa vs. ?

Alıntıları Göster
    bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviates

bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkede

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maviates

Bu ulkeden hangı sıstem dogru duzgun calısıyorkı bu calssın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

quote:

Orjinalden alıntı: maviates

Bu ulkeden hangı sıstem dogru duzgun calısıyorkı bu calssın

Alıntıları Göster
    dogru söylüyosun doğru söze ne hacet

• quote:

Alıntıları Göster
    benim bimeksten aldıgım teller canawar gibi çalışıyor

tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

benim bimeksten aldıgım teller canawar gibi çalışıyor

tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Hepsiburada.com büyük bir alışveriş sitesi böyle hatalar çok oluyor hatta eğer telefoncudan alırsan halledemiyorlar bile sana zaten hemen düzeltiriz diye mesaj atmışlar hepsiburada kazık atmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: JeT_PiLoT

Hepsiburada.com büyük bir alışveriş sitesi böyle hatalar çok oluyor hatta eğer telefoncudan alırsan halledemiyorlar bile sana zaten hemen düzeltiriz diye mesaj atmışlar hepsiburada kazık atmaz

Alıntıları Göster
    Allah belasını versin oranın, 3 gün içinde kargoya verilir dediler, tel sipariş ettim 1 hafta oldu hala yok, mail yazdım, 2 gün sonra verecez diyorlar, 3 gün diyorlar 10 günde vermiyorlar, burdan kendilerini kınıyorum, alışveriş yapacaklar dikkatli olsun diyorum......

• quote:

Orijinalden alıntı: JeT_PiLoT

Alıntıları Göster
    Bu durumda hepsiburada.com un dedigi gibi Bu tamamen ithalatci firmanin Problemi Sonucta onlarda ordan satin aliyorlar. ithalatci firmayla sen veya hepsiburada.com kontakt kurarak sorunu halletme yoluna gitsin. isin pesinide birakma. TK kurumuna bizzat basvuru yaparsan pek sallamazlar onu da eklemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Bu durumda hepsiburada.com un dedigi gibi Bu tamamen ithalatci firmanin Problemi Sonucta onlarda ordan satin aliyorlar. ithalatci firmayla sen veya hepsiburada.com kontakt kurarak sorunu halletme yoluna gitsin. isin pesinide birakma. TK kurumuna bizzat basvuru yaparsan pek sallamazlar onu da eklemek istiyorum.

Alıntıları Göster
    valla ben hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama epeyi şikayet var dikkatli olmak lazım o zaman
  • quote:

valla ben hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama epeyi şikayet var dikkatli olmak lazım o zaman

Alıntıları Göster
    ideèfixe nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

ideèfixe nasıl?

Alıntıları Göster
    hepsiburadadan alışveriş yapmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım hayret.....

çok bela bi yasa bu ya garantili cihazları da spot durumuna düşürdü ya bu ülke diyeceik bir kelime bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

hepsiburadadan alışveriş yapmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım hayret.....

çok bela bi yasa bu ya garantili cihazları da spot durumuna düşürdü ya bu ülke diyeceik bir kelime bulamıyorum

Alıntıları Göster
    gelişmeleri yazarsan seviniriz, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

gelişmeleri yazarsan seviniriz, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak

Alıntıları Göster
    düzelir merak etme hepsiburada diğerlerine benzemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: get a life

düzelir merak etme hepsiburada diğerlerine benzemez

Alıntıları Göster
    Hocam düzelir düzelir diyoruz ama aynı mesaj bana da geldi ve telefon dün kapandı GARANTİLİ ve FATURALI olmasına rağmen.!
    Yani o mesaj geldiyse malesef sizi de üzmek istemem ama müdahele edilmedikçe kapatıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Hocam düzelir düzelir diyoruz ama aynı mesaj bana da geldi ve telefon dün kapandı GARANTİLİ ve FATURALI olmasına rağmen.!
    Yani o mesaj geldiyse malesef sizi de üzmek istemem ama müdahele edilmedikçe kapatıyorlar..

Alıntıları Göster
    hemen her şeyi kötülemek amma kolay ya. ne olacak iki tel kapandı ise onların girişleri adam gibi yapılmamıştır onun için kapanmıştır yoksa hepsiburda delimi

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

hemen her şeyi kötülemek amma kolay ya. ne olacak iki tel kapandı ise onların girişleri adam gibi yapılmamıştır onun için kapanmıştır yoksa hepsiburda delimi

Alıntıları Göster
    En iyisi alirken alip kontrol etmek Baska yolu yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.