Bildirim
DİKKAT hepsiburada dan aldığım 2 tel de kapndı !!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hayret bişey. demek artık hepsiburada ya güvenemicez -
KUTU VE TELEFON imeileri tutuyormu?quote:
Orijinalden alıntı: herby
hayret bişey. demek artık hepsiburada ya güvenemicez
Ayrıca bu genel bı sorun hebsiburada gibi buyk onlıne satıs yapan bır fırma kacak telefon satacagını dusunmuyorum bır cok kısının basına geldı garantılı olması oldugu halde telerı kapandı
Gecmıs olsun sorun ınsallah cozulur -
ben telefonları başka bir yere gönderdim ama fatura ben de faturanın üzerinde yapıştırılmış imei nolar var onlar tutuyor.quote:
Orijinalden alıntı: fifty_boss
KUTU VE TELEFON imeileri tutuyormu?
Ayrıca bu genel bı sorun hebsiburada gibi buyk onlıne satıs yapan bır fırma kacak telefon satacagını dusunmuyorum bır cok kısının basına geldı garantılı olması oldugu halde telerı kapandı
Gecmıs olsun sorun ınsallah cozulur
Alıntıları Göster
-
Garantisi hangi şirket, KVK , Genpa vs. ?quote:
Orijinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe
ben telefonları başka bir yere gönderdim ama fatura ben de faturanın üzerinde yapıştırılmış imei nolar var onlar tutuyor.
Alıntıları Göster -
bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkedequote:
Orijinalden alıntı: Gokhan43
Garantisi hangi şirket, KVK , Genpa vs. ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: maviates
bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkede
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: maviates
bu ara ne kadar çok kapanma şikayeti oluyor hiçmi legal çalışan kişiler yok bu ülkede
Bu ulkeden hangı sıstem dogru duzgun calısıyorkı bu calssın
-
dogru söylüyosun doğru söze ne hacetquote:
Orijinalden alıntı: fifty_bossquote:
Orjinalden alıntı: maviates
Bu ulkeden hangı sıstem dogru duzgun calısıyorkı bu calssın
Alıntıları Göster
-
benim bimeksten aldıgım teller canawar gibi çalışıyorquote:
Alıntıları Göster
tavsiye ederim
-
Hepsiburada.com büyük bir alışveriş sitesi böyle hatalar çok oluyor hatta eğer telefoncudan alırsan halledemiyorlar bile sana zaten hemen düzeltiriz diye mesaj atmışlar hepsiburada kazık atmazquote:
Orijinalden alıntı: BMW 528
benim bimeksten aldıgım teller canawar gibi çalışıyor
tavsiye ederim
Alıntıları Göster
-
Allah belasını versin oranın, 3 gün içinde kargoya verilir dediler, tel sipariş ettim 1 hafta oldu hala yok, mail yazdım, 2 gün sonra verecez diyorlar, 3 gün diyorlar 10 günde vermiyorlar, burdan kendilerini kınıyorum, alışveriş yapacaklar dikkatli olsun diyorum......quote:
Orijinalden alıntı: JeT_PiLoT
Hepsiburada.com büyük bir alışveriş sitesi böyle hatalar çok oluyor hatta eğer telefoncudan alırsan halledemiyorlar bile sana zaten hemen düzeltiriz diye mesaj atmışlar hepsiburada kazık atmaz
Alıntıları Göster
-
Bu durumda hepsiburada.com un dedigi gibi Bu tamamen ithalatci firmanin Problemi Sonucta onlarda ordan satin aliyorlar. ithalatci firmayla sen veya hepsiburada.com kontakt kurarak sorunu halletme yoluna gitsin. isin pesinide birakma. TK kurumuna bizzat basvuru yaparsan pek sallamazlar onu da eklemek istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: JeT_PiLoT
Hepsiburada.com büyük bir alışveriş sitesi böyle hatalar çok oluyor hatta eğer telefoncudan alırsan halledemiyorlar bile sana zaten hemen düzeltiriz diye mesaj atmışlar hepsiburada kazık atmaz
Alıntıları Göster
-
valla ben hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama epeyi şikayet var dikkatli olmak lazım o zamanquote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Bu durumda hepsiburada.com un dedigi gibi Bu tamamen ithalatci firmanin Problemi Sonucta onlarda ordan satin aliyorlar. ithalatci firmayla sen veya hepsiburada.com kontakt kurarak sorunu halletme yoluna gitsin. isin pesinide birakma. TK kurumuna bizzat basvuru yaparsan pek sallamazlar onu da eklemek istiyorum.
Alıntıları Göster -
ideèfixe nasıl?quote:
valla ben hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama epeyi şikayet var dikkatli olmak lazım o zaman
Alıntıları Göster -
hepsiburadadan alışveriş yapmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım hayret.....quote:
Orijinalden alıntı: Power7Gear
ideèfixe nasıl?
Alıntıları Göster
çok bela bi yasa bu ya garantili cihazları da spot durumuna düşürdü ya bu ülke diyeceik bir kelime bulamıyorum
-
gelişmeleri yazarsan seviniriz, bakalım nasıl bir sonuç çıkacakquote:
Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi
hepsiburadadan alışveriş yapmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım hayret.....
çok bela bi yasa bu ya garantili cihazları da spot durumuna düşürdü ya bu ülke diyeceik bir kelime bulamıyorum
Alıntıları Göster
-
düzelir merak etme hepsiburada diğerlerine benzemezquote:
Orijinalden alıntı: chakra
gelişmeleri yazarsan seviniriz, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Alıntıları Göster -
Hocam düzelir düzelir diyoruz ama aynı mesaj bana da geldi ve telefon dün kapandı GARANTİLİ ve FATURALI olmasına rağmen.!quote:
Orijinalden alıntı: get a life
düzelir merak etme hepsiburada diğerlerine benzemez
Alıntıları Göster
Yani o mesaj geldiyse malesef sizi de üzmek istemem ama müdahele edilmedikçe kapatıyorlar.. -
hemen her şeyi kötülemek amma kolay ya. ne olacak iki tel kapandı ise onların girişleri adam gibi yapılmamıştır onun için kapanmıştır yoksa hepsiburda delimiquote:
Orijinalden alıntı: Gokhan43
Hocam düzelir düzelir diyoruz ama aynı mesaj bana da geldi ve telefon dün kapandı GARANTİLİ ve FATURALI olmasına rağmen.!
Yani o mesaj geldiyse malesef sizi de üzmek istemem ama müdahele edilmedikçe kapatıyorlar..
Alıntıları Göster
-
En iyisi alirken alip kontrol etmek Baska yolu yokquote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
hemen her şeyi kötülemek amma kolay ya. ne olacak iki tel kapandı ise onların girişleri adam gibi yapılmamıştır onun için kapanmıştır yoksa hepsiburda delimi
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- çin nokia imei değiştirme kodu
- stereo ses nedir
- türk telekom numara değiştirme
- secure folder nedir
- snapdragon 8 elite antutu
- şeffaf kılıf beyazlatma
- numara sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X