Şimdi Ara

'''' DİKKAT İPHONE ALACAKLARİN DİKKATİNE ''''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
5
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 '''' DİKKAT İPHONE ALACAKLARİN DİKKATİNE ''''
    Arkadaslar Apple Getirdigi yeni güvenlik Sistemini Herkese anlatmak istiyorum...

Eger cihazinizi İos 7 Yapip Sonradan İos 6.1.4 Düşürürseniz Restore ettiginizde İos 7 Deki Apple İD Şifre İstiyor. Yani Unutursaniz Cihaz Yalan Olur..

Yani Telefon Alirken Dikkat ediniz Restore yaptiginizde Aldiginiz Kişiyle İrtibata geçemez İseniz Telefon Çöp Olur. Ben Aldim Sahibine ulaştim bilmiyorum diyor

Elde var Kocaman bir sifir Telefon çöp Oldu. Yani Dikkat ediniz Telefon Aktifleştirilemiyor Apple İd şifre girmeden .

Anlatabildigim Kadar Anlattim arkadaslar

Suan Elimde Kayitsiz Sim Free İphone 5 Var Aktifleştiremiyorum öyle Duruyor alirim parçalarini kullanirim derseniz Fiyat 599 TL. Full Kutulu.

Cihazi aldim inceledim. Eve geldim Restore Ettim açamiyorum. İlk girilen apple İd Şifre istiyor. O Yüzden Dikkat ediniz..
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İos 7 ye yükle sıkıntı çıkarırmı ? Renk kutu vs varsa sanalpazar üzerinden alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple irtibata geç halledeceklerini düsünüyorum

• Arkadaslar cihaz rezerve mesaj atmayuniz lutfen

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.