Şimdi Ara

DİKKAT KURUMSAL SOYGUN VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay resimlerde acıkca görünüyor arkadaslar, kasada uygun bir dil ile itiraz ettim bir anda 4/5 kasiyer akbaba gibi etrafımı sardı haklı olduğum halde cıkıp gitmek zorunda kaldım, müsteri hizm. aradım adı gecen sirketin genel müdürü dahil yetkili kim ise görüsmek istedim sacma sapan sikayet kaydı olusturdular, etiket oyunu ayrı bir düzenbazlık, davranıs bozuklukları ayrı bir hainlik tüm kalbimle "diliyorum" umarım yakında batarsınız. Telefon görüsmesinde belirttiğim gibi -tekzen- elimden geldiğince bir yıl sonraki anneler gününe kadar forum-radyo-tv vb. bütün alanlarda bu konuyu defalarca dile getireceğim.

DİKKAT KURUMSAL SOYGUN VAR DİKKAT KURUMSAL SOYGUN VAR

• Keşke isim yazmasaydın. Bunlar büyük şirketler. Büyük şirketlerin büyük avukatları büyük savcıları büyük hakimleri büyük milletvekilleri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Keşke isim yazmasaydın. Bunlar büyük şirketler. Büyük şirketlerin büyük avukatları büyük savcıları büyük hakimleri büyük milletvekilleri olur.
    Ayrıca çokta ossururkar
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Günaydın. İnstagramda gördüğümüz yabancı profillere, yabancı dizilerdeki kadınlara aşık olmak caiz mi?
  • quote:

Günaydın. İnstagramda gördüğümüz yabancı profillere, yabancı dizilerdeki kadınlara aşık olmak caiz mi?
    Dostun siktagramda gerçekten çok koca memeli karılar var
    Ben stellastocker hesabındaki kadına aşık olmuş olabilirim
  • quote:

Ben stellastocker hesabındaki kadına aşık olmuş olabilirim
    Ben paigie spiranac adlı golfcu karıya aşıkım
    Vay bee ne trajik hikâye. Sonra noldu
    Amma büyük boobslar hemen follow ettim
  • quote:

Amma büyük boobslar hemen follow ettim
    Deelmi baya tombiktolar yüzümü ortasına gömüp hülüğlüğülğğ yapmak isterdim
    Hocam bende How ı met your mother deki robine aşık oldum napayım viyuviyuhobbala diyerek gandalfı mı çağırayım
  • quote:

Hocam bende How ı met your mother deki robine aşık oldum napayım viyuviyuhobbala diyerek gandalfı mı çağırayım
    O karı leş yaw
    Hocam bence gayet hot bir kadın benim için güzelmiş gibi davranır mısınız
  • quote:

Hocam bence gayet hot bir kadın benim için güzelmiş gibi davranır mısınız
    davranmam eğer o kadın otobüste arkamda oturuyor olsaydı hiç düşünmeden ona doğru fısslaya fısslaya ossurarak onun olduğu trarafları kokuturdum normalde güzel kadın varsa bunu yapmıyorum sadece çirkin karılar olduğu zamanlarda böyle ossuruyorum otobüslerde
  • @r.H tıpkı dediğiniz gibi yaptım, ütüyü satın almadan cıktım efendim , konuda görüldüğü üzere caanım ülkemde zeka ortalamasının bir miktar üzerindeyim Allah'a sükür.

edit: Bu arada bahsi gecen tekzen adlı firmadaki ürünlerin hemen hemen hepsini cook daha ucuz fiyatlara farklı mağazalarda bulabilirsiniz.
    zeka ile ilgili vurguya da zeki insanların takılmayacağını adım gibi biliyorum takılacak olanlar da kendilerini iyi bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumedi -- 30 Mayıs 2019; 1:28:24 >
  • Bu arada etiketin üstünde ne yazıyorsa o fiyattan satmak zorundalar. Kasada ne yazdığı önemli değil. Forumda bununla ilgili sorun yaşayıp çözüme kavuşturmuş kişiler mevcut araştır istersen bir.
  • Bu etiket oyununa bende koçtaşta maruz kalmıştım.. Bence elemanların etiket değiştirmemesindenn kaynaklı.
  • 11 mayıs anneler gününden bir gün önceydi ve inanın cözüm odaklı tatlı dil ile konustum, kanununa göre bu durumlarda tüketici lehine satıs yapılır dedim ama nafile insana düsman gibi bakıyorlar her nerede ne zaman HAK arıyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumedi

@r.H tıpkı dediğiniz gibi yaptım, ütüyü satın almadan cıktım efendim , konuda görüldüğü üzere caanım ülkemde zeka ortalamasının bir miktar üzerindeyim Allah'a sükür.

edit: Bu arada bahsi gecen tekzen adlı firmadaki ürünlerin hemen hemen hepsini cook daha ucuz fiyatlara farklı mağazalarda bulabilirsiniz.
    zeka ile ilgili vurguya da zeki insanların takılmayacağını adım gibi biliyorum takılacak olanlar da kendilerini iyi bilirler
    Hocam selamlar.
    Ticaret bakanlığının bu konuda bir mobil uygulaması var.
    Hfa-bildirim olması lazım. Oradan sadece bahsi geçen ürüne ait barkod etiket fiyat bilgisi fotosu çekip ilgili işletme bilgilerini girip kayıt açıyorsun.
    Adamlar gidiyor araştırıyor lar.
    İşe yarıyor. Elinde fotolar da var. Kaybedeceğin birşey yok sonuçta.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.