Şimdi Ara

DİKKAT!!!!TELEFON ÖZELLİKLİ MP3 ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bi yerden duydum bi firma mp3 çalara simcard girişi yapıomuş yani telefon özellikli mp3 çalar boyutu büyük fln değil normal 200 dolar civarı olması bekleniomuş bütün özellikler war artı arama yapabliceksin.VISIONIC minton YADA SUNNY çıkarcakmış tam bilmiorum ama nasıl olur acaba ya görüşlerinizz...??????

• Bence gereksiz çok fazla ilgi duyulacağını sanmıyorum.Zaten piyasada Mp3 destekli telefon çok bence aşırı bi talep olmaz Bunlar benim Görüşlerim tabi
  • telefon ozellikli mp3 çalar bekeyecegine;;; mp3 özellikli telefon alabilirsin
    meslea raks r440. 128mb hfaızlaı mp3 çalarlı telefon+çaykahve makinası hediyeli:225 ytl
    veya 64mb mp3 çalarlı+radyolu+kameralı lg c2500=251 ytl
  • kardeş 200 dolar diyorum bide 1 gb fln
  • Basliga bakinca acaba arkadas yanlis mi yazdi diye baktim ama dogruymus
    Enteresan bir alet olur
  • abi bence çok iyi olur 200 dolarsa telfon hattını takarsın telefon taşımana gerek yok yada şarjın fln bittiğinde .BENCE
  • öyle bişey olsa hakkaten fiyat olarak çok iyi olur
    zannediyorumki bayada bi ilgi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 15 Mart 2006; 20:41:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz olur gibime geliyor..
  • Topicin yeri burası degil ama cvp yazacagim yine de..

Böyle gereksiz bir ürünün yerli bir emsali zaten var. Ve daha da ucuz

RAKS 440
  • ya hala anlamıosun dimi mp3 e sim card girişi sokulacak diorum anladınız mı bekleyin birazdan geliyor resim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibektas

ya hala anlamıosun dimi mp3 e sim card girişi sokulacak diorum anladınız mı bekleyin birazdan geliyor resim

telefona mp3 çalar monte edilebildigi gibi mp3 e gsm telefonu kazandırılabilir ama o kadar heveslenme cunku tk'ın şartlarını vergilerini koydugun zaman sen 1gb mp3 çalarlı cep telefonu özellikli bir cihazı o fiyata mal edemsssin. diysunki 1gb. mpx200 ede erk hafıza ile o kadar hafıza yapabilirsin üstüne üstlük işletim sistemli.
    hempda+hemmp3+hem gsm olur: fiyatta makul yani 200 dolara hafıza kartıyla beraber alabilirsin.
  • kardeş buyrun alın mp3 numunesini buldum benim bi arktan ister inanın ister inanmayın yalnız 1 gb değil 128 mb ama 1 gb tıda çıkıcak alın resimlerini telefona beziyo gibi görünüo ama boyu çok küçük aleti elimede aldım arkadaşım tahtakalede çalışıyor hafıza kartı girişi war çok hafif gayet küçük 160 dolar fln olması bekleniyor fiyatı

alın linkleri: http://rapidshare.de/files/15710535/telmpp3.jpg.html

link2 :

http://rapidshare.de/files/15710622/tel_mp3.jpg.html

LİNK 3 :

:http://rapidshare.de/files/15710718/tel_mpee.jpg.html

arkadaşlar DTELEFON DEĞİL MP3 PLAYER heee bu arada rax 440 la ne alaksı war daha çözemedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibektas -- 17 Mart 2006; 11:47:32 >

• telefonuma bak biliomuş gibi konuşma o fiyata nasıl mal olmaz nolduuu hani okaadar saça sey olurmu diodunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.