Şimdi Ara

DİKKAT>>>VİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okudğum bir habere göre Yahoo'nun açıkladğı bir “Yamanner” adlı virüsün, elektronik posta kutularına “New Graphic Site” başlığıyla geldiği, mesaj açılınca bilgisayara yerleşerek adres listesindeki diğer isimlere yayıldığı belirtildi.Bilgisayar güvenliği şirketi Symantec'in uzmanları, bu virüsün diğerlerinden farklı olarak mesajın eklentilerine gizlenmediğini, mesaj açıldığı anda aktifleştiğini kaydetti. Uzmanlar, av3@yahoo.com adresinden gelen hiçbir mesajın açılmaması ve virüs koruyucu programların güncellenmesi uyarısında bulundu. Yahoo yetkilileri, 200 milyondan fazla kullanıcının “çok azını” etkilediğini belirttikleri virüsün yeni saldırılarının engellenmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

• bunu güvenlik bölümüne açman gerekama mail açılınca bulaşan virüsü ilk kez duydum
  • vürüsler vöyle bulaşıyo ztn. aw banada bir tane bulaştı format glb format attım hala bilgisayar reset atıp hata veriyo. mavi ekran hatası fln ma hiçbirşeyi yoktu bios a bulaşan türden olmasın acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

vürüsler vöyle bulaşıyo ztn. aw banada bir tane bulaştı format glb format attım hala bilgisayar reset atıp hata veriyo. mavi ekran hatası fln ma hiçbirşeyi yoktu bios a bulaşan türden olmasın acaba.

kaspelkaderi kur 6.0 bak bakalım virüs kalıy0mu gerçi arada çok kaptırıyo çok dosyamı yedi ama kızı kurtardık kız derken arşivimi
  • zaten bütün virüsler mail açıldıktan sonra bulaşır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT

zaten bütün virüsler mail açıldıktan sonra bulaşır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.