Şimdi Ara

DİKKAT! Yedek hatlarınızın simkartları sizden habersiz değiştirilmiş ve kullanılıyor olabilir! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
8.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir dönüş sağlanmış değil ama elimde online işlemler şifrem var
    sıfırlanan bakiye yüklenmiş görünmekte gizli gizli düzeltmeler başlamış
    hat şu an kayıp çalıntı statüsünde biz tekrar sim kart değiştirmedik
    sözleşmelerim kısmından malesef yeni sim kart sözleşmesini yüklemiş değiller aslında uğraşmak da lazım bunlarla suçluyu korumaktan dava açılmalı
    yarın müşteri hizmetlerini arayacağım sonra gidip yeni bir sim kart alalım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay bimcell hatta meydana geldi. Avea'ya haberim olmadan taşımışlar. Müşteri hizmetlerinden 20 ağustos da yedek sim alarak işlem yapıldığını öğrendik.

Hattı alarm cihazında kullanıyordum. Ayda 1-2 arama yapan hat. Whatsappda foto görünce hat kontor yüklememeden dolayı iptal mi oldu derken online işlem şifremle hattın birisi tarafından kullanıldığını gördüm. Bakalım bimcell mh dönüş yapacak.

Savcılığa şikayette bulunsak ne olacak merak ediyorum. Bayi çoktan uçmuştur belkide. Mesele bu hat çok kullanılmadığının sorgularını kim nereden yaptı. Hattın boşta olduğunu nasıl anladılar. Bunu bayiler nasıl görüyor. Görülen o ki hep avea. Ya merkezde bir açık var.Ya bayilerde.
  • @bdullah kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen olayı bim değil avea bayisi yapıyor. Biz Btk şikayetlerini avea online işleme girip tüketici şikayeti yapabildik sonuç yaklaşık bir ay sonra eski sim kart yeni hat gibi açıldı ve tl iade edildi.
    Hat ile ne işlem yapıldığı kimin ele geçirdiği hangi bayi olduğu hakkında avea merkezi hiçbir bilgi paylaşımı yapmıyor malesef. Savcılığa yolum düşerse şikayetçi olacağım cezasız kalmamalı.

• Yaklaşık 1 sene önce yapmış olduğum suç duyurusu sonucu geçtiğimiz hafta Asliye Ceza Mahkemesinden çağrı kağıdı geldi. Davanın Mevzuu "Dolandırıcılık, 5809 Sayılı Yasaya Muhalefet, 5809 Sayılı Yasaya Muhalefet" Bir önceki yaşadığım benzer konudan tecrübeli olduğum için bu sefer delil toplama aşamasında sessiz-sakin davranıp suç duyurusu dilekçesini sağlam hazırlamıştım etkisini göstermiş sanırım.
  • Arkadaşlar bu konuda olumlu, olumsuz geri dönüşü alan varım?

• Bencede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.