Şimdi Ara

Dil bilgisi sıfırdan nasıl halledilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç birşey bilmediğimi varsayalim ki öyle sayılır dil bilgisinde iyi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Rüştü hoca veya Kadir gümüş'ten 2x'te konuyu dinleyip kilit noktaları not alabilirsiniz. Ardından youtube'da çok fazla soru çözüm videosu var onlara bakabilirsin. Kaynak olarak yayın denizi dil bilgisini öneririm. Her konudan yaklaşık 3 test var. Sizi sıkmadan seri bir şekilde konuları temizlemenizi sağlar. Aynı zamanda sonunda denemeleri de mevcut. Eğer yetersiz gelirse Bilgi sarmalı öneririm.
  • Kadir gümüşün video ders notu ve dil bilgisi soru bankası var ayriyeten sarmal da var , Kadir gümüşten izleyip kendi soru bankasına geçince yamuldum aslında fena anlatmadi ama niye böyle oldu acaba .

Sizce izledikten sonra bir de soru çözüm videosu mu izlesem ya da önce eki kökü ayırmayı falan mı ogrensem

• mandalinaturp1 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu iyi kavramak önemli, ardından soru çözüm videosu izlerseniz soru tipine nasıl yaklaşacağınızı da öğrenirsiniz. İsterseniz bir de Rüştü hocaya bakın. Önemli noktalara değiniyor, o kısımları not alabilirsiniz.
  • Hocam ben taktikten kısa yoldan falan hoşlanmam o tip anlatiyorsa hiç bulaşmak istemiyorum

Hocam 2020 oynatma listesi konuyu cidden detaylı anlatıyor ardından soru çözümleri de atıyor. Taktik olarak örnek vermek gerekirse ; cümlede özne yüklem ilişkisine göre hangisi farklıdır demek etken edilgen bul anlamına gelmektir tarzında taktikler kullanıyor. Bende kısa yol işlerini sevmediğimden paragraf kısmını kullanmıyorum fakat dil bilgisinde cidden başarılı bir hoca kendisi.
  • Deneyeceğim hocam teşekürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim hocam, kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yaklaşık 1.5 haftadır kadir hocayla çalışıyorum ve konular takır takır ilerliyor, şuan da çatıdayım buraya kadar hiç bir problem yaşamadım. Soru bankasında da rahat çözüyorum 12 soru da 9-10 geliyor
  • benim hocam kanalından öznur saat hocadan halletmistim ben.biraz uzun sürüyor ama gerçekten iyi anlatıyor
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    hocam 1.5 haftadır günde kaç saat çalışıyosun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genelde 2 video + soru + analizleriyle beraber 2-2.5 saatimi alıyor hocam. Ama mezunum zaten o yüzden saatlerin pek bi önemi yok benim için gün boyu boşum.
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    İzlemeye başladığında temelin varmiydi peki ? Ben ilkokuldan beridir hiç dinlemedim

Hayır. Kelimenin tam anlamıyla sıfırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.