Şimdi Ara

DİL BİLMEDEN 4-5 GÜNLÜK İTALYA SEYAHATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozanguneri Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşime sürpriz yaparak 4-5 günlük bir İtalya( Roma-Venedik-Floransa ) Seyahati düşünüyorum..Uçak-Otel araştırmaları yaptım maddi bi sıkıntı yok..Yeşil pasaport sahibiyim.Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım ve ingilizcem yok denecek kadar kötü...Turla gitmek istemiyorum, sorunda burada başlıyor..

Şimdi benim için bu sadece bir hayal olarak mı kalacak? Dil bilmeden gitmek deli cesareti mi olur? Yoksa teknolojiyi kullanarak dil sorununu halledebilirmi

• yeni gördüm bunuda cevaplamak istedim..

biz iki arkadaş gram ingilizce bilmeden amsterdama gittik 1 hafta kaldık...Valla sıkıntı sadece ulaşımda oldu.Geri kalan herşeyi hallettik bi şekilde..Utanma olmadıktan sonra her türlü atlatırsınız
  • italyanlarda zaten ingilizce bilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olacağını düşünmüyorum, turla değil kendiniz özgür bir biçimde gitseniz daha çok keyif alabilirsiniz.(gezi sitelerinde restoran- cafe- otel tavsiyeleri alabilirsiniz ) Seyahatten döndükten sonra ne kadar kolay ve eğlenceli olduğunu görüp seneye başka bir ülke için planlama yapacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymen84

Arkadaşlar eşime sürpriz yaparak 4-5 günlük bir İtalya( Roma-Venedik-Floransa ) Seyahati düşünüyorum..Uçak-Otel araştırmaları yaptım maddi bi sıkıntı yok..Yeşil pasaport sahibiyim.Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım ve ingilizcem yok denecek kadar kötü...Turla gitmek istemiyorum, sorunda burada başlıyor..

Şimdi benim için bu sadece bir hayal olarak mı kalacak? Dil bilmeden gitmek deli cesareti mi olur? Yoksa teknolojiyi kullanarak dil sorununu halledebilirmi

İtalyanlar da pek İngilizce bilmiyor yukarıda yazmış biri. İtalyanca bilmeden Eylül'de gitmiştim, gayet keyifli geçti. Sorun yaşamazsın, İngilizce konuşmana bile gerek kalmıyor neredeyse. İtalyanlar el kol hareketleriyle anlaşabiliyor.

İtalya'dayken çektiğim videolar (gezmeli, anlatmalı) Youtube kanalımda mevcut, gittiğinde seni ne beklediğini merak ediyorsan gözatabilirsin. Kanal bağlantısı imzamda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.