Şimdi Ara

Dil matematik ile ortaya çıkmış olabilir bence.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk zamanlar matematik ile anlaşıyorlardı atalarımız, sonra geliştirdiler ve şu an ki diller meydana geldi bence.

• Matematik ile anlaşmak ne demek?

Matematiği bir dil gibi kullanmak demek.

Tamam da o nasıl oluyor

Mesela sana diyorum ki 2 tane muz ver ama bunu sana nasıl söylicem? Önce elimdeki 2 tane muzu gösteriyorum, sonra 2 tane muz olmadığı zaman, elimle 2 tane muz hareketi veya işareti yapıyorum sonra böyle gide gide geliştirerek 2 parmak yapıyorum ve sonra sese dönüştürerek konuşuyorum.
  • Benim 5 yıl önceki halime benziyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorsan buna integral bilmez gelmiş halkla dalga geçiyor. sen de bu halkın bir parçasısın. ee?

kendini elitimsi görüyorsan da ortadoğunun elitimsisin ne bu afra tafra?
  • Kitaptan bilgiyi geçirmiş kendi bulmuş edasıyla bana satıyor hanımefendi. Sen kiminle dans ediyorsun adamım?

• aa ama ben kamera şakası yapmıştım sanaaa

• bu sitenin en elitinden(kendini öyle addeden) en alt tabakasına kadar çoğu insan aşağılık kompleksine sahip. kime dokunsam "seni ilgilendirmez" diyemiyor kendi savunma mekanizması ile kendini kanıtlamaya çalışıyor.

örnek yukarıdaki janus bilmem ne.
    bana matematik bildiğini ispatlamaya çalışıyor. 28 net yapmış onu övüyor xD. tamam madem öyle ben de mat1-mat2-geo dan 105 soruda 100 doğru yaptım en torbalı teknik üniversitede yüksek matematik diferansiyel denklemler dersleri gördüm, lagrange denklemleriyle zaman fonksiyonlarıyla uğraştım. sen benim yanıma yanaşabilir misin bre kompleksli?

demekki neymiş, senin bilgin sana benim bilgim bana. burada kimse kimseyi ilgilendirmez. eğer haddimizi aşıyorsak da had bildirilir kendi yoluna bakılır kimseye kendini elit bilmem ne göstermek için uğraşılmaz.

en nihayetinde liseli çocukların uğradığı yer burası. kime neyi ispatlayacan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nefrete gel :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.