Şimdi Ara

Dil puanı ile önerebileceğiniz bölümler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sonuçlar açıklandı dil puanımla tercih yapmak istesem nereler uygun olur diye öğrenmek istiyorum. İngilizceden girdim sınava almanca bölümleri seçebilirmiyim? Mezun veya okuyan varsa bilgilendirebilir mi gittikleri üniversiteler hakkında ve seçmeli dersler hakkında

• rus dili ve edebiyatı hakkında görüşleriniz nelerdir? Almanca bölümlerinin puanları diğerlerine göre çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkert -- 1 Temmuz 2013; 18:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkert

rus dili ve edebiyatı hakkında görüşleriniz nelerdir? Almanca bölümlerinin puanları diğerlerine göre çok düşük

almanca öğretmenliği veya rusdili okuyup iş bulma şansın çok az en iyi ingilizce öğretmenliğidir bence dil bölümlerinde
  • Oturup araştırdım bölümleri mesela 82 kodu varsa almanca sınavından girmiş olman gerekiyo Alman dili ve edebiyatı için (İstanbul'daki üniversiteler için). Benim aklımda Almanca okuyup (başka şehirde) üstüne iki yıllık dış ticaret veya uluslar arası ilişkiler okumak vardı. Şimdi direk uluslar arası ilişkiler, ingilizce işletme-iktisat okuyup mu devam etsem (burslu vakıf üniversitelerinde) diye düşünüyorum.
  • Rusçada iş bulmak zordur diyenler ilginç. İşten kastınız memurluksa bilemiyorum... Ama rusça bilenin işsiz kalmak için çabalaması gerektiğini düşünüyorum :D Almanca öğretmenliğinin ataması az olur. O yüzden puanları düşük. Ayrıca herkes almanca bilyor gurbetçiler falan filan diyip küçümserler Almanca bölümlerini. Ama çoğu gurbetçi çocuğu hazırlığı atlayamaz İyi (rahat, sonuçta kulak dolgunlukları fazla) konuşurlar sadece falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 4 Temmuz 2013; 11:17:58 >
  • rusça seçersen turizm sektöründe çok rahat iş bulabilirsin hocam
  • İstanbul üniversitesi farsça dili ve edebiyatı hakkında neler düşünüysonuz. Lys'ye giren arkadaşlarımla konuşunca onlara kalsa dil bölümlerinin hepsi gereksiz illa edicek bir laf buluyorlar. Ben dümdüz 4 sene okuyup çıkmayı düşünmüyorum üzerine 2 yıl yüksek lisans yapmak var kafamda. İstanbul üniversitesini geçtim diğer üniversitelerde bu bölümün kontejyanlarını dolduramamış yanlış okumadıysam. Sonuçta istanbul üniversitesi o kapılardan geçmek yeter. Dil bölümü olarak bunun dışınca almanca düşünüyorum Ege Üniversitesinde. Almanca okursam ilerde daha rahat edebilirim gibi geliyo, dış ticareti en çok onlarla yapıyoruz diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.