Şimdi Ara

Dil tarih coğrafya ne zaman aciliyor arkadaslar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14ü oryantasyon diyor sitesinde katilmasak olmaz mi?ve 7 ile 11 arasi kayit yenileme diyor netten kayit olanlar kayit yenilemek zorunda mi?ayrica ariyorum hat dusuyor 4 kere aradim bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Aa tesekkur ederim :> cok sevinirim bilgilendirirsen.okul tam olarak ne zaman aciliyor peki kuzenim mezun oldu ve bayramdan sonraya kadar sarkar diyor ama net bilgim yok ...bana mesaj atarsan sevinirim

• Aynen oryantasyon sarkmaz ama sen de diyorsun ki dersler 28inden sonra baslar sen de mi dil tarih kazandin?

• okulun sitesinde planı göstermiş bu yılki işte sınavlar tatil oryantasyon vesaire .. bu arada ben netten kayıt oldum sen?-diyor ki 7-11 arası kayıt yenileme var yani acaba o zaman mı bize kimliklerimizi vericekler?
  • Okulu aradiiim ve denilen sey oryantasyona gelinmesi zorunlu ama 4 yil icinde 1 kez yalnizca gelmek zorunluymus ben bu yil ankaraya gec gidebilecegim icin bu yilkine katilamiycam istersen sen de sorabilirsin ve kayit yenileme icin sagol okul kimliklerle ilgili bize bilgi ulasmadi henuz dedi :>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler ingilizce unutulur mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.