< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dilan polat serbest bırakıldı (4. sayfa)
-
-
bir yazı içinde kendi söylediğini başka söylemiyle çürüten başka bir yazı görmedim !
neyi savunuyorsun? yani diyorsun ki 9 ay boyunca devlet bu kadını suçsuz yere hapiste tuttu öyle mi ? bukadar basit mi sanıyorsun bu işleri sanki iddaanameyi okumuşta burada gelmiş yok maddi delil lazımmış. kadın neredeyse instada şöminede para yakacak reels çekecek hala gelmiş maddi delil lazım diyorsun ! pess artık.
-
Hayır suyu bile dağıtılmış kadın için... Mübarek sanki halk kahramanı:
https://www.sabithaber.com/dilan-polat-icin-hayir-suyu-dagitildi-120110/
-
Türkiye'de yasalar örümcek ağı gibidir...
Bal arıları takılır kalır...
Eşek arıları deler geçer!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
parası olana hayat çok güzel
-
Paran kadar adalet var memlekette.
Masak raporları ortada
madem vergi kaçırmanın cezası yok ben ne diye dükkan vergisi ödüyorum ki ? çok çok bloke koyarlar baksana milyonluk vurgunlarda hapis bile yatmıyor
-
O davada 27 kişi tutukluydu.
MASAK raporu sonrası çoğu serbest kaldı şuan sadece 4 kişi tutuklu diğerleri tutuksuz yargılanıyor.
Kadının instada şöminede para yapacak hale gelmesi ne zamandır delil oldu ? Kocasının parasını yakıyor sonuç olarak !!! Hee para yakıyorsa tamam o zaman kesin suçludur ver 30 yıl mı diyecen.
-
Sanki diğer instagram fenomenleri gariban gariban dolanıyor yapacak birişey yok gençler evde bir baltaya sap olamayıp fenomen olmayı niye istiyor sanıyorsunuz siz kariyer azmindenmi?
ülkede maldan bol ve var bu kadın yine köşeyi döner kerimcan aletini salladıda bu halka ne oldu para kırmaya devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ağustos 2024; 13:46:21 > -
Ülkemizdeki maksimum gündem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işler her zaman böyle işliyordu. Sadece sosyal medya gözümüze sokmayı başardı. Doğru kişiye doğru parayı verebilirsen bu ülkede her şeyi çözebilirsin. Bu düzen hiçbir zaman bozulmaz.
-
Bu ülkede adalet sadece kadın ismidir.
Baklava çalan çocukların adaleti nerede bunların adaleti nerede. Bu hükümet olduğu sürece zenginler istediği ciriti atar olan halka olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şunu anlamakta fayda var. Bu gibi tezat örnekler bu ülkede çok sayıda oldu ve olacak. Çünkü meşru olmayan bir yönetim ve sistem görevde işlemekte. Her türlü gayri resmi işiniz olabilir ancak çok paralı, güçlü ve yönetimden bağlantılarınız olmalı ki ucu size dokunmasın. Gariban tayfaya uygulanan hukuk da korku salma ve sistemin işlediğinin göz boyamasıdır. Ha bir de kendilerinden olmayanlara her türlü yaptırımı yapabilirler. Çünkü devlet hazinesi kendi ellerinde ve günümüzde para güç demektir !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 20 Ağustos 2024; 20:6:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben olsam serbest bırakmadım bir de bu olayı güzelleyenler var hâlâ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O baklava çalan çocukların hikayesini biliyon mu ? Bizzat cezayı veren kişinin yıllar sonra demecini okumuştum. Ceza yerinde ve uygun diyordu. Halenda arkasında gibiydi.
Çünkü öyle 3-4 çocuğun canı çekip 3-5 dilim baklama çalması değil olay.
Gecenin bir yarısı Güllüoğlu baklavalarının kepenkini kırıyorlar sonra kapısını kırıyorlar ve içeri giriyorlar. İçerde çuvallarla Ham Fıstık ve tepsilerce baklama çalııyorlar. Ve baklavacı şikayetçi oluyor. Alenen hırsızlık var. Oradaki kasayıda açmaya çalışıyorlar kanırtıyorlar flan ama açamıyorlar. Yazarkasada da bozukluklar var onları alıyorlar sadece.
Ve yakalanlardan 3 tanesi 17 li yaşlarda 1 tanesi 18 yaş üstü. Ortada Alenen gece vaktı yapılan kapı cam kırılıp girilen bir hırsızlık var yani analyacağın. Ve söylendiğine göre söz konusu kişilerin ilk cezası olmadığı için ceza veriliyor bu kadar basit.
Hırsızlıktan 9 yıl ceza alıyorlar 17 yaşında olanlar 2.5 yıl 18 yaşında olanlarda 5 yıl civarı hapis yatıyor galiba sonra af vuruyor zaten olay bu. Bunu bir acite ediyorlar koşunn baklama çaldı diye ufacık cocukçarı hapse atıyorlar diye ama çocuk flan değiller.
tv100Baklavacı çocuklar davasında tahliye veren hakim tv100'e konuştu! "Verilen karar son derece doğru bir karar"https://www.tv100.com/baklavaci-cocuklar-davasinda-tahliye-veren-hakim-tv100e-konustu-verilen-karar-son-derece-dogru-bir-karar-haber-724199
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Ağustos 2024; 22:27:51 >
-
Olan lüks arabalara oldu
Lan madem serbest bırakacaktıniz bari arabalara el koymasaydiniz.
Dava dosyasnda geri adım atıldı , karapara aklama olayından aklanacaklar o belli oldu çünkü aklanan para belli kimin akladığı belli ama para kaynağı belirsiz öle olunca iddaname tamamlanamadı ve geri vites oldu zaten yavaş yavaş tv lerde her kaynağı açıklanmayan para kara para değildir die açıklamalar duymaya başladık (gökten zembille inio herhalde ) , uzatmıyim bikaç aya elemanda çıkar..
ohaaa olay 1997 yılında olmuş halbuki
yılmaz güneyin 1974 yapımı zavallılar filminde var bu sahne
-
bir kerede şaşırtın be. para cumhuriyeti
-
ben sunu anlamiyorum. rteyi kendine yakin gorursun, aileden biri gorursun boyle guclu kuvvetli gorursun boyu falan uzundur, bu yuzden seversin, sevme kismini anlarim. acliktan olcegini bilsen sirf sevdigin biri oldugu icin ona oy verirsin, derim ki adam zaten salaktir basa kim gelirse gelsin ac kalir bunun da farkindadir. ama sen acliktan olurken dilan polat gibileri sagda solda senden benden caldigi paralarla devletten kacirdigi vergilerle zengin olup luks hayat yasayip bir de bunun uzerine caldiklarini sosyal medyada seni kucumseyerek gozune gozune sokara harcarken, ve tum bu paranin calinti oldugu kanitlandigi halde cezasini cekmiyorsa, oz babam annem olsa uzak dururum. bu nasil bi kafadir asla anlayamicam sanirim
O kadar da abartmayin
Kadın çıktı ama bir sürü derdi var
Şimdi her gün porşa mi binelim Ferrari ye mi
İkileminde kalacak gene..
Yazık kadına derdi büyük..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X