Şimdi Ara

Dilan polat serbest bırakıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur bu Ülkede adalet böyle birşey bak kadın iki kelime etti die Toplumu Kin ve nefrete tahrik suçundan cezaevinde tutabiliyorlar.Bu Sırf toplumsal baskıdan dolayı ı Kadir Şeker denen katili serbest bıraktılar.Bu Ülkede hakimler ve Savcılar dinsiz değil Adaletin dini inancı olmaz kanunda madde madde ne yazıyorsa odur.Biri tutukalandımı birileri istedi diğe serbest bırakılmaz.Hukuk devleti olmadığımızn kanıtı bunlar herşey göstermelik gelde bu Ülkede ekonominin düzelmesini bekle sonra Adaletin olmadığı yerde naparsan yap Ekonomi falan düzelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede paradan para kazananlarla kara para aklayanlara bir şey olmaz.

Hala anlamadınız mı?

Bugün habersitelerinde vardı:

"Dünyayı dolandırdı, Beykoz da yakalandı"

Omegapro patronu İstanbul da yakalanmış.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden insanları 4 milyar dolar dolandırmış

İsveçli meşhur dolandırıcı adını Emre Avcı olarak değiştirmiş.

Beykoz da villa almış ülkeye yerleşmiş.

Adam öğrenmiş kendisine birşey olmayacağını çıkmış gelmiş.

Şimdi tutuklanmış ama yarın onu da salarlar!

• Çal çal ama serbest kal, ne güzel iş be.

• Elhamdülillah, ülkemdeki adalet.. maşallah, inşallah. Yaparsa bunlar yapar. durmak Yok aynen devam.. insanlar hakettikleri gibi yönetilirler...ver yetkiyi gör etkiyi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası olan çıkıyor

ya

Dilruba neden hala içeride özgürce insanlar konuşacamıcak mı ?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

ben ne diyorum sen ne diyorsun ! daha olayı anlamamışsın hala gerçek anlamda para yakma olayına takılıyorsun !

kadının veya adamın hesaplarına belirsiz şekilde yüklü miktarda para girişi oluyor. paranın kaynağı belirsiz. sürekli lüks otomobil alıyorlar 2 milyar lira kazanç elde ediyorlar neymiş maddi delil lazımmış. avukatları bukadar savunmuyor sizin savunma derdinizi çözemedim !

• McSlaty M kullanıcısına yanıt

Gerçekten kafanız mı güzel ? Bane ne Dilan Polat tan. Ama delil bulamıyor kadın ile ilgili ve ilk günden beri tahliye olacağı biliniyordu 9 ay çok bile yattı.

Engin Polat içerde olmasa oda çıksa haklısın diyecem. Şuan için sorumlu eşi görünüyor mal varlıklarıda eşinin görünüyor. O yüzdende EL KONULDU ÇOĞUNA.

Dilan Polat'ın arabaları veya evleri geri iade edilmedi ki. Bilip Bilmeden sırf yazmış olmak için bazı şeyleri yazıyorsunz. Ben bu deliller ile Dilan Polat tutuklu kalmalı neden serbest kaldı diye 1 Avukat görmedim daha TV programlarında. Veya Dilay Polat tutuklansın diye siyasetçide görmedim. Tüm Yollar Engin'e çıkıyor şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Ağustos 2024; 13:24:46 >
  • lightning70 L kullanıcısına yanıt

Ufak çalarsan ve yakalanırsan adamı bitirirler, gün yüzü göremezsin ama böyle hamutla götürürsen paylaşmayı da bileceksin...

• Rıdvan Kevrekyoutube
    Haydi Gözümüz Aydın
    https://www.youtube.com/shorts/gitHMDOaTYo?si=2Zc0LaIDvil73Py7

Engin Polat da çıktı heee Dilan da çıktı herkes masum oldu deemi türkiyede herşey normal ne varsa götürmek lazım kara paraymış oymuş buymuş yemişim vergi kaçaçılığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dephyr kullanıcısına yanıt

Süreci gürecez kimse masum olmadı daha. Mahkeme deva ediyor. Yattıkları 10 ayı sayıp mı tutuksuz yargılanıyor ilerleyen süreçte çıkacak.

Ama başsavcı itiraz etmiş tutukluluğunu istemiş flan tarzı haberlerde çıktı görecez ne olduğunu. Yarın tekrar tutuklama çıkarsa şaşırmam. Ama benim hiç aklıma mantığıma yatmaya işler şuan için olanlar. O kadar iddia varken içerde 1 kişi bile tutuklu kalmaması garip oldu bence.

Neden garip olsun ki? Çorlu tren kazasının sorumlularından Veysi Kurt bile bu ülkede TCDD Genel Müdürü olarak atandı.

Hükümet adalet bakanlığı yargıçlar savcılar bu duruma sessiz kalıyorsa ben bir şey bilmiyorum bu hşçde normal prosedür ortamında olacak işler değil asla kabul edilemez imkansız

• ee nu ülkede hukuk guguk gibi çalışırsa bunlar gibi soytarılarda keyif yapar. Bu ve buna benzer durumlarda tutuklu yargılanması için elinde imkan varken bunu kullanmayan bir hakimin kararı tartışılır hatta reddedilir edilmesi gerekiyor. Bu tahliyenin yapılmaması gerekiyordu. Artık başka hakim mi atarsın başka bir şey mi yaparsın ama bu ve bunun gibiler bir şekilde dışarı çıkabiliyorsa senin hukuk sisteminde sorun var demektir.

Aynı olay izmirdeki elektrik çarpması sonucu vefat eden kişiler içinde geçerli onlarda serbest kalmış nasıl oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 6 Eylül 2024; 21:10:9 >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

akp adaleti bu kadar oluyor.. zenginsen serbestsin. fakirsen suçlu..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

yoo batı laik sisteminin düzeni işte Ak parti diye ayırarak chp hdpkk bebek aktili terör zihniyetini niye ayırıyorsun. İngiliz mandacısı beni hapse atarsanız millet ayağa kalkar diye tehdit edip küfür hakaretler savurabilyor burada adalet istiyormusunnuz yada buna benzer kişi mahkemede hakime hakaret ediyor gıkınız çıkıyor mu? işte sistem sorunlu olunca böyle kararlar veriliyor. O hakim tutuklu yargılanma verse kim ne diyecek Ak parti niye verdin mi diyecek geçin onları kişi büün millete hakaret ediyor chp zihniyeti protokole oturtuyor ne konuşuyorsun sen.

Bu kararı veren hakim vs kim varsa hepsinin soruşturulması gerekiyor ve o kararın geri alınması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 6 Eylül 2024; 21:19:52 >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

akp den önce böyle bozuk bir adalet sistemi yoktu. kafadan uydurma şimdi..

• engin polat dilan polat hapiste olmaması normal yurtdışında yargılansaydı arka kınalı delikten kan alırlardı kannnn tüm ispatlarına rağmen mahkeme ve yargıç nasıl saldı hesabını veremezler bakınız pudra şekeri çeken bile uyuşturucudan kan örneklerine rağmen hala dışarda pudra çekmeye devam ediyor

• murtazagil kullanıcısına yanıt

öyle mi? hangi masalda anlatıyorlar bunu acaba? yaşın tutmaz belki ama git araştır bakalım neler göreceksin Tabi işine gelmezse o ayrı

vuslatyoutube
    #CHP #SHP #ESKİ #ADALET #BAKANI #MEHMET #MOĞULTAY IN #KADROLAŞMA #İTİRAFI #gündem
    https://www.youtube.com/watch?v=7DPxEJxD8jM
  • Biz fakirlerin ısrarla anlamadığı nokta,

"Kanunlar örümcek ağları gibidir: Zayıfları ağa yakalanır, güçlüler ağı delip geçer."

Honore de Balzac.

Bunu anlasak bu olayları da dert etmeyeceğiz. Kabullenelim demiyorum ama elden de bir şey gelmiyor işte. Bu coğrafyanın kaderi bu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.