Şimdi Ara

Dilciler baksın...--LYS-5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum da hiç dilci yok sanırım ya. Ya da çok az var onlar da pasif. Cidden beraber yardımlaşarak anlamadığımı konuları birbirimize söyleyerek en azından 2 3 net yükseltebiliriz. Beyler ben denemelerden 60 70 net arası yapıyorum şuan.Bütün hatalarım da ya ezber yapmadığımdan yada dikkat eksikliği konu eksikliğim yok ezberi sevmiyorum gerund infinitive. yok şuandan sonra noun clause gelir şundan sonra sentences gelir filan ben direk okuyarak anlamayı seviyorum. Yani tense filan çok kolay geliyor çeviri filan. Sizinde böyle hatalarınız anlamadığınız konular varsa skype'dan filan birbirimize yardım ederek bence baya kişiyi geçebiliriz. En azından özel mesaj filan atında konuşalım Türkiye'de ki dilci sayısı malum zaten 10 okuldan birinde ya dil bölümü var ya da yok. Neyse yardımlaşabiliriz arkadaşlar dediğim gibi.

• bana uyar buralar pasif dil konusunda.Benim de 60 civarı şu an hedef 75 üstü
  • Benim de amacım 75+ kardeşim. Ygs de genel dilciler arasında iyi diyebilirim sadece okul puanım biraz kötü 42 43 civarı gelicek. Genel olarak hataların filan neler ? Ben kelime ezberlemiyorum artık faydasını görmüyorum. Lys-5 de kelime o kadar gidip de profound artificial gibi zor sormuyolar geçen sene redundant abundant reduce gibi kolay kelimeler sormuşlar. Ben şuan sadece test çözüyorum. Dershanemenden de memnunum. Senin ygs okul puanı filan nasıl ? Ne planlıyosun bölüm olarak ?
  • ygs de 270k dayim.lys de 75 felan yapiyorum.hedef marmara ögretmenlik bakalim kismet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.