Şimdi Ara

Dilciler içeri Uludağ almanca öğretmenliği vs Pamukkale iö Ingiliz dili edb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formasyon almanın zorluklarını formasyonluları atamama durumlarından ve almanyada bağım olmasından dolayı pamukkale ingiliz dili edb yerine uludağ almanca öğretmenliği tercih etmeyi düşünüyorum görüş belirtirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nineteenninetyseven -- 14 Temmuz 2017; 16:3:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralama kaç reiz

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    18100 dil 1 uludağ 20800 pamukkale 19200
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nineteenninetyseven

18100 dil 1 uludağ 20800 pamukkale 19200

Ben bu yıl sadece ELT yazmayı düşünüyorum gelmezse kısmet artık Hamda 16.600 Yerleştirme 17.325 Gelirse Mr.Burt gelmezse seneye hesabı.Sende ELT yaz bence doğuda okurum diyorsan

Yok hocam sınır Ankara benim mezuna kaldım geçen sene ygsde öne çekip daha iyi net yapmama rağmen aynı sıralama geldi gidicem bu sene aklıma almanca yatıyo çok ama bi de forum görüşü almalıyım diye düşündüm sonuçta almanca öğretmenliğinde en üstteki okul uludağ
  • Anladım hocam ya hakkınızda hayırlısı olsun bende 2015 mezunuyum.Bir takım sebeblerden dolayı saçma sapan bölümlere gittim ve yapamadım bu yılda sadece son 2 ay çalıştım LYS5 e 50 Net Çıkardım ama lanet OBP geriye attı kazanamazsam bunun yüzünden kazanamayacağım :(

Hocam senin bölüm gelir gibi duruyo bakalım hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent/ODTÜ de Kimya okumak?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nineteenninetyseven

Hocam senin bölüm gelir gibi duruyo bakalım hayırlısı olsun

İnşallah gelir yav heryerde okurum.Ben çünkü bu mesleği gönülden istiyorum.Bu arada bana kalırsa İng dili ve edebiyatı yazıp formasyon için +2.5 ort kasın.Almancanız varsa eğer ek olarak yeterlilik sınavına girip öğretmenlik yapabilirsiniz ing cenin üstüne

Şimdi şöyle bi durum var Formasyonluların ataması daha nadir oluyomuş zorluk çıkartıyolarmış 4-5 tane ingilizce öğretmenine sordum çoğundan aynı cevabı alınca ben de riske atmaya değmez diye düşündüm
  • Öyleyse Almanca yaz git derim hocam ama derece yapacak seviyede geliştirirseniz neden olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.