Şimdi Ara

Dilek Pastanesi Valeye Teslim Edilen Araca Park Cezası.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli Dilek Pastanesi'ni kullanan ve gittiğim mekanlarda vale kullanan birisiyim ve yaşadığım olay ilk defa başıma geldi. 05.01.2016 tarihinde Bakırköy İncirli Dilek Pastanesi'nde bir arkadaşımın doğum gününe gittim ve aracı valeye bıraktım daha doğrusu vale hizmetimiz var anahtarınızı alayım dediler ve anahtarımı teslim ettim. Aradan 2 hafta sonra Dilek Pastanesi'nde bulunduğum güne ve saatte ait yasak park cezası geldi. Bu konuyu Dilek Pastanesi'ne bildirdim sağolsun Şube Müdürü M. aradı ilgilendi ve merkezden gelen talimat üzerine cezamı ödemeyeceklerini söyledi. Sonradan öğrendiğim ise, doğum günü için mekan kiralamada indirim yapıldığı için benim cezamın sorumluğunu kabul etmediklerini söylediler. Dilek Pastanesi yaptığı indirimleri yine bir şeklide ziyaretçilerinden bir şekilde geri alıyor olsa gerek bu şekilde.

• "5 ocak 2016 Dilek Pastanesi Valeye Teslim Edilen Araca Park Cezası Rezaleti" diye okudum. Aliskanlik olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar da terbiyesizlik olmaz ki ,ceza vale nin malligindan dolayi yenilmis
    Cezayi kesinlikle pastahane nin odemesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.