Şimdi Ara

Dilruba tahliye edildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir tutuklu kalan Dilruba için epey tepki göstermiştik. Dün bir zât twitter üzerinden CHP seçmenine ve Atatürk'e küfür ediyordu, yaptırım olmadı. "Bu serbestken Dilruba nasıl hapiste" tepkileri geldi ve tesadüfe bakın Dilruba da nihayet serbest kaldı.

Haber:

Dilruba tahliye edildi!
    Dilruba tahliye edildi!sabithaber
    Dilruba Kayserilioğlu Tahliye Edildi | Sabithaber
    https://www.sabithaber.com/dilruba-kayserilioglu-tahliye-edildi-121626/

• Madde 2 –  Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Bir insan anayasasına, Cumhuriyete bu kadar düşman olamaz.

La tayyip bunlarla düşüp kalkmiyormuydu?Mhp çekilsin gene hdp ye yaslar.Çıkarı neredeyse Akp orada.Inanmiyorsan aç bak.Pkk tanık Tsk sanık oldu zamanında.Ne rezaletler yaşattı Akp ülkeye.Balık hafizalılar,işine gelmeyenler unutur tabi o günleri

Berbat muhalefet kk idi.Mansur u aday koysaydı şimdi akp trollerinin mama da kesilecekti ama işte kısmetiniz varmış.Yatın kalkın kk ya dua edin

Sende bir algı sorunu var galiba.Tayyip i Allah peygamber gibi görüyorlar,ne yaparsa ne derse okeyleyen bir tayfa var demiş ki bu siyasi bir eleştiri.Sizin Allahınıza peygamberinize ... diye bir lafı yok.Konuyu bir de yine Atatürk e bağlamışsin.Atatürkle sorunun nedir?Söyle içinde kalmasın bilelim de ona göre konuşalim

Adam Hizbullah terör örgütü değildir diyor Malazgirt sadece Türklerin zaferi değil diyor siz bunları o ve türevleri partiyi seçime sokan Sırf oralardan oy alabilmek için Osman Öcalan'ı televizyona çıkaran ve buna göz yumanlara benim ağzımdan da bir parti aklamak çıkmıyor kimin parti akladığını çözüm sürecinden siz daha iyi bilirsiniz
  • olması gerekendi. Dilruba tahliye edildi! 

• Adam yaralayan, kadin doven, Ataturk e hakaret ustune hakaret eden, seriat istiyorum diye basbas bagirim ulke rejimine karsi gelenlere resmen ayrimcilik yapildi. Bozdugun kantar gun gelir senide tartar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutuklanmasını sürmanşet haber yapan siteler,

serbest kalmasını altköşede vermişler...

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Olması gereken yerine geçte olsa yanlıştan dönüldü diyelim. Amaçları belliydi, gözdağı vermekti, onu yaptılar..

Olması gereken ; Atatürk'e , Türk milletine, hakaret hatta küfür edenler için yargılama süreci bile başlatılmazken bu kızın en azından tutuksuz yargılanmasıydı...

Adaletin terazisinin bile hangi yöne kaydığını gösteriyorlar, anlayana....

• Madde 2 –  Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Dilruba tahliye edildi!

Bir insan anayasasına, Cumhuriyete bu kadar düşman olamaz.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sende bir algı sorunu var galiba.Tayyip i Allah peygamber gibi görüyorlar,ne yaparsa ne derse okeyleyen bir tayfa var demiş ki bu siyasi bir eleştiri.Sizin Allahınıza peygamberinize ... diye bir lafı yok.Konuyu bir de yine Atatürk e bağlamışsin.Atatürkle sorunun nedir?Söyle içinde kalmasın bilelim de ona göre konuşalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bolu itfaye müdürü kim.
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    "Ne istedilerse verdik"

"don gel hasretinden ...."

"Megriii megriii"

hatirliyorum bi an, sonra yazdiklarina bakiyorum ve benim bir gulme aliyor. :)

• Tahliye olur olmaz attığı twit !

Dilruba tahliye edildi!

Halen doğruları bağıra bağıra söylemek flan diyor... Ayın 3'ün de duruşması varmış. Güzel bir para cezası çıkarsa şaşırmam.

• Yukaridaki elemana,

Bu konularda parayi, ancak parayla satilik olanlar dusunur.

Bilinc altindan dokuluyor bazi seyler demekki.

• Başta Zafer Partisi ve CHP olmak üzere Dilruba'ya avukat desteği veren tüm partilere teşekkürler. Beraat ettiğini de görürüz inşallah.

• 3 günde bir biri sosyal medyaya düşüp tutuklanıyor baydı artık

La tayyip bunlarla düşüp kalkmiyormuydu?Mhp çekilsin gene hdp ye yaslar.Çıkarı neredeyse Akp orada.Inanmiyorsan aç bak.Pkk tanık Tsk sanık oldu zamanında.Ne rezaletler yaşattı Akp ülkeye.Balık hafizalılar,işine gelmeyenler unutur tabi o günleri

Berbat muhalefet kk idi.Mansur u aday koysaydı şimdi akp trollerinin mama da kesilecekti ama işte kısmetiniz varmış.Yatın kalkın kk ya dua edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 30 Ağustos 2024; 13:46:30 >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

adam hakli kral tayyibe , akpliye kufur edince dusunce ozgurlugu dersiniz, ataturkun a sini kucuk yazdi diye mahkemeye veriyorsunuz :d ataturkle kimsenin derdi yok, ben severim de sayarim da ama ataturke saygimi belli edersem sizin gibi gorunurum diye asla instada vs ozel gunlerde paylasim yapmiyorum, beni de sizin gibi sanmasinlar diye

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.