Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dimmer ampuller - E14 Satın Al 29 Aralık 2023 03:58 1 1 Dimmer ampuller - E14 Herkese merhaba,Elimde 6 adet GATETOP marka dimmer/kısılabilir E14 duylu ampul var.Bunları yedek olarak almıştım ama aldığımız avize E27 duylu olduğu için artık gerek kalmadı.Hiç kullanılmadı ürünler sıfır. Sadece kontrol amaçlı kutularından çıkardım.Elimde farklı bir marka dimmer ampul daha var, ve o ampulde (ve internette gördüğüme göre çoğu dimmer ampulde) cızırtı oluyor. Bu ampullerde cızırtı yok, kullandığım E27 duylulardan biliyorum.Ayrıca internette biraz araştırdığımda Türkiye'de satılan beyaz renk dimmer ampul bulamamıştım.Adet fiyatı: 180TLToplam adet: 6Sahibinden'de Param Güvende ile alabilirsiniz. Böylece ücretsiz kargo sağlayabilirim.LinkÖzelliklere gelirsek:Güç: 5WIşık şiddeti: 400 LümenDuy tipi: E14Renk: Soğuk beyaz 6000KSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dimmer ampuller - E14