Şimdi Ara

Din mi? Bilim mi? Tesadüf mü? (ilginç olay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim evde iğne ipliklerle oynarken eline kancalı bir tığ batırmıştı ve canı çok yandı bağırdı ağladı zırladı neyse çıkarttık annemle ama canı çok yanmıştı çünkü kemiğe kadar batmıştı tığnın ucu felaket ağlıyordu. Tamam buraya kadar her şey normal gözüküyor ama akşam babam eve geldiği zaman bugün saat 3 gibi bir şey oldu mu kardeşine diye sordu babam yemin olsun bak size şoke olmuştum. Evet oldu eline kancalı tığ battı ve canı çok yandı ama çıkarttık annemle demiştim. Olay tam da yemin olsun 3 civarında olmuştu yalan yok. O gün bu olaydan inanılmaz şekilde etkilenmiştim. Ne yorum yapsam bilemedim bu olay üzerine. Tanrıyla peygamberle kuranla kitapla ilgisi olabilir mi bunun acaba? Cinler falan haber mi götürdü babama olay yaşanırken? Yani bunu nasıl açıklayabiliriz var mı elimizde bilimden yararlanabileceğimiz bir kaynak ki bu olayı açıklayabilelim? Yoksa tesadüftür deyip geçmeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 3 Ekim 2017; 22:2:8 >

• Benzerini babam anlatir. Kucukken kafami yarmisim. Hastanaye goturmusler falan. Babam askerdeymis o siralar. Ruyasinda gormus telefonla annemi arayip oglana bir sey oldu mu diye sormus. Oluyor boyle seyler cok tuhaf ama oluyor. Benim basimdan gecmedi ama heo cevremden duydum. Ateistim paranormal olaylara inanmiyorum. 1. Elden yasamadigimdan inanasim da gelmiyor ama iste insanlar anlatiyor baya baya.
    Yazdıklarından bana ayan olan düzensiz dağınık tığları iplikleri iğneleri orta yerde bırakan bir anna ve çocuğu ile ilgilenmiyor. Biraz ilgi için dıkkat çekmeye çalışan yaramazlık yapan küçük kardeş. Onu umursamayan ağladığında zırladı diyen futursuz abisi , kancalı tiğ batınca hastaneye acile gitmek yerine kendi imkanı ile çıkartmalar. Bir tetonuz aşısı bile varılmamış... Bu evde hiç Bir şey normal değil ki , paranormal bir olay yaşanmasın. O adam işten eve gelinceye kadar allahım bu gün de bir şey olmasın diye dua ediyordur.
  • Böyle tarz bir olay amcamın başından da geçmiş. İnsan ürpermiyor değil az da olsa.
  • Babana neden öyle dediğini sormadın mı? Dizi karakteri gibisiniz onlarda çatlatır beni ekran başında
  • Böyle şeyler var,öğrenmiş oldunuz.
    Çok yakın olanlar,ruhsal yoğunluğun etkisiyle aşırı acıları hissedebiliyor.Özellikle anneler hisseder,daha duygusal olduğu için sanırım.
    Bununla ilgili yığınla olay var.
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Sordum tabi niye sormayalım. Cevap olarak kardeşine kötü bir şey olduğunu hissettim öyle bir his oluştu içimde bugün dışardayken dedi. Çok ama çok garip hocam yani ben şu anki bilgilerimle bu olaya tesadüf derim ama öyle olmadığı da çok açık.
  • Benzerini babam anlatir. Kucukken kafami yarmisim. Hastanaye goturmusler falan. Babam askerdeymis o siralar. Ruyasinda gormus telefonla annemi arayip oglana bir sey oldu mu diye sormus. Oluyor boyle seyler cok tuhaf ama oluyor. Benim basimdan gecmedi ama heo cevremden duydum. Ateistim paranormal olaylara inanmiyorum. 1. Elden yasamadigimdan inanasim da gelmiyor ama iste insanlar anlatiyor baya baya.
  • Bir kaç sene önce işten çıktım bisikletle eve gidiyorum , sanki o ani önceden yaşamışım gibi hissettim o an , o haftalarda sık sık oluyordu bu his . Durdum yolun kenarında her saniyeyi önceden yaşamış gibi hissediyorum halen . T kavşağı ilan bi yolun başındayım kenarlar yüksek binalarla dolu . Sağdan kırmızı bi kamyon gelecekti dedim 2 saniye sonra kamyon geldi arkasına başka bi bisikletli gelecekti dedim o da geldi vs..vs.. . Yaklaşık 20 saniye boyunca her saniyeyi önceden tahmin ettim halen aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur
  • Tevafuk deniyor onlara.
  • malkoçoğluna zindanda işkence yaparken... diye yazıcam da üşendim şimdi yazmaya bile.he deyip geçiyim.he kanka olur öyle bazen tesadüf o.
  • T E S A D Ü F
  • Cinlerin işi gücü yok küçücük çocuğun eline tigi batmış mis batmamis mi onu mu inceliyor. Ulan şu varlıklar dünyaya bı katkıda bulunsunlar , sebebsiz yere insanların ölmesini engellediler, açlığa çözüm bulsunlar mantıklı bir şeyler yapsınlar anasını satayım . Varsa yoksa geceleri gelip musallat oluyorlar, mutfakta yemek artıkları kemiriyorlar, banyoda insanları dikizliyorlar felan bune lan
  • Allah akıl fikir versin
  • Annen babanı aramıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Sordum tabi niye sormayalım. Cevap olarak kardeşine kötü bir şey olduğunu hissettim öyle bir his oluştu içimde bugün dışardayken dedi. Çok ama çok garip hocam yani ben şu anki bilgilerimle bu olaya tesadüf derim ama öyle olmadığı da çok açık.

Bunun bilimde bir karşılığı var ama özet olarak şunu söyleyebilirim: tesadüf. Ama senin anladığın anlamdaki tesadüf değil. Aslında algıda seçicilik olayı bu olay. Ama işin içinde tesadüflük durumu da var tabi.
  • kuantum fiziğiyle alakalı olabilir. genetik şifrelerle bağlantı olabilir.
  • ŞEHİR EFSANESİ BUNLAR SALLA BABAM SALLA

Hayatımda hiç dejavu bile yaşamadım paranormal olayların gerçekliğine ihtimal vermiyorum cinlere perilere falan inanmayalım artık bunlara.İnsanlar kendilerini kandırıyor kendileri kanıyor ve böyle sürüyor işte
  • Din-bilim ayrı şeyler sayılmaz.

. Beyin sandığımızdan daha gelişmiş bir organ ve bazı şeyleri hissedebiliyor.
  • Yazdıklarından bana ayan olan düzensiz dağınık tığları iplikleri iğneleri orta yerde bırakan bir anna ve çocuğu ile ilgilenmiyor. Biraz ilgi için dıkkat çekmeye çalışan yaramazlık yapan küçük kardeş. Onu umursamayan ağladığında zırladı diyen futursuz abisi , kancalı tiğ batınca hastaneye acile gitmek yerine kendi imkanı ile çıkartmalar. Bir tetonuz aşısı bile varılmamış... Bu evde hiç Bir şey normal değil ki , paranormal bir olay yaşanmasın. O adam işten eve gelinceye kadar allahım bu gün de bir şey olmasın diye dua ediyordur.
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    bu ne diyor lan biri tercüme etsin
  • cevap enerji
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.