Bildiğim Türk'lerde böyle sapkınlıklar olmazdı,yeni mi çıktı ? |
Türkiye'de ki pedofili sapkınlığın nereden geliyor ?

-
-
Yoo hep vardı
Heryerde var
Bu bir hastalık.
Ne olursa olsun ne kadar cinsel aclik cekerse ceksin akli basinda kimse cocuga sulanmaz. Istese de sulanamaz. Evrime aykiri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün Dünya da ki nereden geliyorsa oradan geliyor.
Pedofili aynı eşcinsellik heteroseksüllik zoofililik nekrofililik gibi bir durumdur.
Heteroseksüller ve eşcinsellerin partnerlerinin rızası alınabilir iki taraf razı ise ilişki kurulabilir.
Buna karşılık pedofili nekrofili ve zoofililerde partnerlerin rızası alınamaz. Çünkü birinde partner çocuk diğerinde hayvan bir digerinde ise cesettir.
Bu cinsel eğilimler doğuştan gelirler ve aralarındaki tek fark partlerlerin uygun olup olmamasındadır. Uygun olmayan partnerlere karşı harekete geçmek ise hem etik değil hemde bildiğiniz üzere suçtur.
Özetle pedofili doğuştan pedofilidir özel sebep aramanın gereği yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 30 Nisan 2021; 16:32:13 > -
Bir şey eklemek istiyorum.
Hormon değerleri ve yetişme ortamı normal olduğu zaman genelde hetero olurlar. Ancak vücutta bulunan değişikliklerden dolayı cinsel eğilimler farklılık gösterebiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F
Bir şey eklemek istiyorum.
Hormon değerleri ve yetişme ortamı normal olduğu zaman genelde hetero olurlar. Ancak vücutta bulunan değişikliklerden dolayı cinsel eğilimler farklılık gösterebiliyor.Haklısınız tabi dış etmenlerinde etkisi vardır mutlaka uzman değiliz en nihayetinde.
Ama bir tedavisi yok diye biliyorum bu durumların bunu bir ara çok merak ettim bu forumda çok tartışılmıştı. Kişinin cinsel hayatını tamamen bitirmediğiniz sürece sanırım bir tedavi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X