Şimdi Ara

# Dinazor Minecraft Oyunculari #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir aklımda olan bir düşünceydi.18 yas alti kesimden uzak seviyeli ve pluginlerle boğulmamış bir oyun oynamak.Diger başlıklar altında da bu konu birçok sefer gündeme geldi.Sağa sola bakındım ancak gönüllü kimse cıkmadı.Bir arkadaşımın yardımı ile güzel ve kullanışlı bir survive haritası oluşturduk.

Tasarladığımız haritaya göre şimdilik sadece " 8 " kişilik kemik bir oyuncu kadrosu oluşturacağız.Bu oluşuma göre kaliteli bir oyun oynayabilmek için bazı koşullar belirledik.

-Bizimle Beraber Oynamak isteyen oyuncular +18 yaş sınırına uygun olmalidir.

-Skype üyeligi olup Sesli oynayabilme imkanını yaratabilmelidir

-Baglantı hamachi üzerinden yapılacagi için programı hazir etmelidir.

-Server içinde gösterceğiniz hal ve hareketleriniz sesli konusmalarinizla birlikte günlük yaşamınızda ve ailenizden aldıklarınızı bize yansıtacaktır.Bizim hassas oldugumuz kadar bu duyarlılığı gösterecek olgunlukta arkadaslar arıyoruz.

Şimdi oyun mantıgımıza gelirsek başlangıç olarak.

- 4 e 4 harita düzenine göre 2 takıma ayrılacagiz ve ormana dağılacagız.

-Survive zorluk derecesi yüksek olacak.

-Duruma göre oyun sırasında oyuncu değişikliklerine izin verilebilir.

-Kendimizi kurtarabilecek seviyeye geldigimizde hazırlamış oldugum 4 e 4 haritada herkezi arsasina yerleştirecegiz.

-Oyunumuzda ben dahil kimsede adminlik vip üyelik gibi saçma sapan triplerde yetkili bulunmayacak sadece ileride arsa paylaşımı yada sıkıntılı bi durumda çözüm üretmek için admin girişi yapacağım.

Evet arkadaslar baslangıç için durum böyle.Aramıza katılmak isteyen arkadaslar skype üyelikleriyle birlikte pm atarlarsa bende server adresi ile cevap vereceğimden süpheleri olmasin.Oyunu söyledigimiz kurallara uygun arkadaslarımız bulundugunda başlatacağız.

Durum :Kişisel problemlerim yüzünden özür dileyerek bir müddet kapatmak zorunda kaldım serveri.En kısa zamanda yeni bir oluşum ile aynı kaliteler cercevesinde devam edecegiz.Daha sonra tekrardan görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Mart 2012; 16:12:26 >

• Server aktif durumdadir su andan itibaren yalnizca serverimizda bulunan oyuncularin referanslari ile oyuncu kabul edecegiz.
  • hayırlı olsun katılmayı isterdima ma pk server sevmediğimden ötürü gelemiyorum
  • Yanlıs anlaşılma olmus sanirim pvp kapalı. survive oynuyoruz sadece kırmizi ve mavi takim olarak haritanin 2 bölgesine dağılmıs haldeyiz suanda.Gelen oyuncularda az önce cok fazla eleme yaptim.Ama gördügüm bi durum vardi.18 yas ustu derken ayni hareketleri yasıtımız insnlardan gördüm ve ilginc yani tam tersine kucuk yasta ama olgn arkadaslarla tanıstım sanirim fikrimi değiştiricem gibi ama referansla oyuna dahil olma düşüncem geçerli pmlere hala açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Yanlıs anlaşılma olmus sanirim pvp kapalı. survive oynuyoruz sadece kırmizi ve mavi takim olarak haritanin 2 bölgesine dağılmıs haldeyiz suanda.Gelen oyuncularda az önce cok fazla eleme yaptim.Ama gördügüm bi durum vardi.18 yas ustu derken ayni hareketleri yasıtımız insnlardan gördüm ve ilginc yani tam tersine kucuk yasta ama olgn arkadaslarla tanıstım sanirim fikrimi değiştiricem gibi ama referansla oyuna dahil olma düşüncem geçerli pmlere hala açığım

referans işi iyi bişey kaliteyi artırır aslında.
  • Gercekten cok eglenceli geciyor 2 takimiz yigit adli dostumuz benim takimda denizin ortasinda bir kule ev yaptik tabi adminimizde bos durmadi (admin ancak survivaldan sasmayan bir admin) bir ara itemlerimizi kaybettik reset atinca afminimiz (aslinda suc onun degildi ) ancak biz sinirlenip evini bastik ve cami cerceveyi indirdik (bunu gercekten yaptik :) ) ancak hic kizmadan herseyini verdi tavsiyem gelin oynayalim +18 tercihimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hehe yanlis anlasılma olmasin admin konsolunu kullanmadan kendi kastigim itemlerden verdim. Adminlik falan yok öle seyler bizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane oyun Dragon Fable
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Gercekten cok eglenceli geciyor 2 takimiz yigit adli dostumuz benim takimda denizin ortasinda bir kule ev yaptik tabi adminimizde bos durmadi (admin ancak survivaldan sasmayan bir admin) bir ara itemlerimizi kaybettik reset atinca afminimiz (aslinda suc onun degildi ) ancak biz sinirlenip evini bastik ve cami cerceveyi indirdik (bunu gercekten yaptik :) ) ancak hic kizmadan herseyini verdi tavsiyem gelin oynayalim +18 tercihimiz

server'daki butun yaptigimiz seyleri destan yapmissin bakiyorum pasa abi .

• Bende isterim
    referans olacak var mı? Skype var, hamachi var, minecraft lag yok.
  • referans olmazsa olmaz mı ?

adam akıllı çok kişili survival bulmak zor eğer alırsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 25 Şubat 2012; 0:28:42 >
  • bende serveri açana kadar gelebilirim. (1-1.5 ay)
  • Oyunu kavrayayım.Geleceğim
  • selam arkadaşlar,minecraft oyununu hamachi programı ile arkadaşlarınızla multiplayer oynayabiliyorsunuz,hamachiyi aşağıdan ücretsiz indirin ve ağa katılın,oyuncuları göreceksiniz.

hamachi indir: http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.3.0-tr.exe

programı indirdikten sonra alttaki üçgene basarak "başka ağa katıl" kısmına ağımızı yazarak ekleyin,oyunculara ulaşın.(alttaki resim)

ağ: turnuva73
    şifre:123

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.