Az önce alışverişten geldim. yine bugün öğlen şahid oldum . normalde Türk marketleri ve Lidl marketler araplarla dolar taşardı. Bugün tık yok. arap yok. Almanlar ve Türkler vardı. Sizin araplar sanırım orucu, uykuda tutuyorlar :) hayır 12 yıldır bu ülkede 1 yıl çalışmışlığı olmayan arapların, ramazanda ; "Allah için hem orucumu tutayım, iş güç edeyim de dinimin gerektiğini yerine getireyim" diyeceğini de sanmıyorum. peki bu araplarınız; hani üstün ırk, kğvm-ğ (kavmi) nğjğp(necip) bildiğiniz bu ırk nasıl müslüman? ben laf ederim çünkü ben tutuyorum. corona sonrası tansiyonuma rağmen risk aldım tutuyorum. ve hak olarak size soruyorum; bu araplarınız nasıl müslüman? siz de mi orucunuzu uykuya tutturuyorsunuz da biz mi bilmiyoruz? Türkiye'ye bir 20 milyon daha arap alsalar, bizim millet yeminle dine tövbe eder , 3 yıla atheist olur. Allah böyle bir ırkı niye yaratmış diycem de Sami ırkı (yehud ve arab) herhalde diğer milletlere örnek olması açısından gönderilmiş. yetmedi, liberaller bunlarla doldurdular avrupa'yı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 16 Mart 2024; 16:48:0 > |
Bildirim