< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
e devlet |
Ateistim ancak sokaktan biri çevirse yarım saat islam güzellemesi yaparım, peygamberden girerim salih amellerden çıkarım. Neden? Korku imparatorluğunda yaşıyoruz. Türkiye kendi kimliğini açığa çıkararak yaşayabileceğin bir ülke değil. Darwin ne demiş? En iyi uyum sağlayabilen hayatta kalır. Dini kimliğim yüzünden gereksiz yere ayrımcılığa uğramak, dışlanmak istemiyorum.
O yüzden arkadaşım, dinini veya dinsizliğini içinde yaşamanı öneririm. Pasif bir yaklaşım biliyorum ama ateist olduğum için öldürülmeyeceğimin bile garantisini veremem kendime. Bu ülkede adı konulmamış bir şeriat yaşanıyor. |
Çokta tin nokta com a gir.
|
e papaz
|
Ben hepsine inanıyorum öyle bir seçenek var mı?
|
e devlet |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
el cardenal |
Elektronik imza veya mobil imzayla giriş yapmak gerekiyormuş artık nasıl oluyorsa onlar. |
Van ilimizdeki akdamar kilisesine gidebilirsin hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nüfus müdürlüğüne git kimlikten güncellesinler |
e şovalye |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
vay be eskiden 100 dolar verirlerdi incil icinde simdi belese gavur oluyor millet. |
İnsanların çoğunluğu kürke göre karar verir. |
Hristiyan olup ne yapıcan tengri olarak değiştir |
Şaman ol. Atalarımız Şamandı. Şamanlık yolunu seçtiğini burada ilan et, olsun bitsin. http://tengriciturkiye.blogspot.com/2015/03/nasl-saman-olunur.html |
wut |