Şimdi Ara

Direct 3d Sorununa Çözüm Bulabilr misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girerken starta basıyorum ve bu hata çıkıyor>> Can't create D3D Device - pelase, check DirectX or display card driver << Biraz araştırdım fakat bulamadım.DirectX 9.0 yüklü.Çalıştıra dxdiag yazıyorum.DirectX Tanı Aracı geliyor.DirectX de sorun yok diyor.Fakat Ekran sekmesine geldiğimde Direct3D işlevi kullanılamıyor. Sürücünün, donanım üreticisinin son sürümü olduğunu doğrulamalısınız. diye bir yazı var alt tarafta.Hemen yazıların üstünde de ;

Direct Draw Hızlandırması: Yok
    Direct3D Hızlandırması: Yok
    AGP Doku Hızlandırması: Yok

Lütfen bir çözüm bulur musunuz?

Not:Konudışı şu anda kalabalık oldugu için buraya açtım..

• aynı sorunu bende yaşıyorum directdraw hızlandırması yok , agp doku hızlandırması : yok diyor ekran kartımı güncelledim ama olmadı düzelmedi. nette dx_duzelt.reg diye bir dosya buldum ise yaramadı. çözüm ne olabilir.
  • demekki o özellikler yokmuş. on board ekran kartı mı var?
  • 2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.