Şimdi Ara

DirectX® 10 sorun !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar DirectX® 10 ekran kartım var İşletim Sistemim Windows Vista ama birçok oyunu örnek : Crysis - World in Conflict - Unreal Tournament 3 gibi oyunları DirectX® 10 olarak oynayamıyorum bende anlamadım nedendir acaba sizce neden kaynaklanabilir !! yada bu görüntü dx9 mu dx10 mu anlamadım !!

DirectX® 10 sorun !!

bakın 2 resim daha ekledim daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi :

DirectX® 10 sorun !!

DirectX® 10 sorun !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityProfessional -- 14 Ocak 2008; 13:32:40 >

• Hocam sudan belli bu görüntü DX10.
  • Dx9 olmuş Dx10 olmuş kimin umrunda
    Şu görüntüye baksana yaw
  • DirectX® 10 boyle bir sey varmıydi
  • arkadaşım bu oyunun ismi ne?
  • hocam bu oyun "world in conflict"...oyunun dx10 olup olmadığını anlaman için ana menüde grafik ayarlarında
    dx10 seçeneğinin aktif olup olmadığına bakmalısın...aktifse dx10u seçmen yeterli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hocam bu oyun "world in conflict"...oyunun dx10 olup olmadığını anlaman için ana menüde grafik ayarlarında
    dx10 seçeneğinin aktif olup olmadığına bakmalısın...aktifse dx10u seçmen yeterli..

hocam işte orası dx10 aktif değil onun için crysiste de çok yüksek seçeneği aktif değil unreal de saten anlamadım nerden dx10 seçiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kimse bilmiyormu sorun nedendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SecurityProfessional

arkadaşlar kimse bilmiyormu sorun nedendir.

Vistanın bi update yapması lazım Dx10u kullananbilmesi için, çoğu oyunda (mesela Crysis) kurulum sonrası seni uyaracaktır. Daha sonra Dx10 modunu kullanabilirsin..
  • daha yeni update ettim ama bir denicem tşkkür ederim
  • bencede dx 10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.