directX 10 winxp pro da bi işe yarıyormu ,öncelerden biliyordumki directx 10 ,vista64bit te kullana bileceğimiz bi yenilik diye.fakat nette gezinirken directx10 vinxp versiyonu diye rasladım bi kaç yerde ,dowload linklerine . sorum şu, bunu indirip kursak xp prosp2 de bi faydasını görebilirmiyiz ekran kartım directx 10 desteklıdır ,nedersiniz arkadaşlar ?
bildiğim kadar dx 10 un xp versiyonu yok hatta microsoft böyle bi açıklama yapmıştı dx 10 un xp uyumlu olanını çıkarmayacakları hakkında fikirlerini değiştirmiş olabilrlermi ki
nette gördükleriniz fake, yani henüz windowsxp ye adapte edilebilir dx10 çıkmadı ancak bunun için epey çalışan kişi-grup mevcut, microsoft zaten %99 çıkarmayacak çünkü vista kullanan arkadaşların tamamına yakını sırf dx10 için kullanıyor, vista satışlarını baltalamak istemezler.
evet doğru galiba ,dünden beri bende epeyce araştırdım bu konuyu ,sizinle aynı kanaate vardım , xp için dırectx 10 olsaydı microsoft un sitesindede olurdu download linki ,aradım taradım microsoft ta bulamadım ,teşekkürler arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme