Şimdi Ara

DİRECTX 9.0 SORUNU ? YARDIM PLS. !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bu sorun her formattan snr başıma geliyordu fakat daha snr düzelmişti. Yine format attım ve aynı sorunla karşı karşıyayım. Bu sefer hala düzelmedi.
    sorunuma gelince
    ..Call of duty 2 de directx9 arızası var. Hava puslu, Görüntü dx9 kalitesinde değil,fps düşüşü var ve kasmalar mevcut. Formattan önce gayet akıcı sabit yüksek fps ve iyi görüntü ile oynuyordum. dx7 yaptığımda gayet iyi.
    ama dx9 daha önceden oynuyordum.
    Kendimce çözümleme yaptım. Daha önce de kullandığım (8.4) yazılımı kaldırdım tekrar yükledim. dx sürümünün en son versiyonunu yükledim. İşletim sistemimi güncellemelerini yaptım. OLMADI...
    SİSTEMİM;
    2900XT EKRAN KARTI
    Q6600 İŞLEMCİ
    1 GB RAM 1066 MHZ
    XP HOME İŞLETİM SİSTEMİ ... GİBİ

Benim ne yapmam gerekiyor başka... yardımcı olabilir misiniz..?

• Hocam atinin sitesinden ekran karrtın için en yeni driverı indir. O.c varsa kaldır.En son directx güncelleştirmesini yükle.Windowsun tüm güncelleştirmelerini yükle.cccı kaldır öyle bi oyuna gir.Daha valla aklıma gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: N-0NE

Hocam atinin sitesinden ekran karrtın için en yeni driverı indir. O.c varsa kaldır.En son directx güncelleştirmesini yükle.Windowsun tüm güncelleştirmelerini yükle.cccı kaldır öyle bi oyuna gir.Daha valla aklıma gelmedi

dediklerinden yapmadığım bir ccc var. Bakalım işe yarayacakmı akşam denicem..
    başka yorumu olan varmı ?
  • Sürücüleri güncelleyin. Amd'nin sitesinden en güncel sürücüyü indirin. Ayrıca DirectX'in en güncellemesini yükleyin. Google'da "Directx9 kasım" yazmanız yeterli. Gezginler.net'i öneririm. Bunlar işe yaramazsa, 3d altındayken kartın sıcaklığına bakın. Fazla ısınıyorsa kart hızını düşürüyor olabilir. Sıcaklığı düşürmek için kartın fanını temizleyin ve fan devrini yükseltin. Ayrıca bu sorun başka oyunlarda da oluyor mu? Bu da önemli Eğer olmuyorsa sorun oyunu yüklediğiniz DVD/CD'de de olabilir.
  • BUNLARI YAPARSAN SORUNUN BÜYÜK İHTİMALLE DÜZELİR
    quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Sürücüleri güncelleyin. Amd'nin sitesinden en güncel sürücüyü indirin. Ayrıca DirectX'in en güncellemesini yükleyin. Google'da "Directx9 kasım" yazmanız yeterli. Gezginler.net'i öneririm. Bunlar işe yaramazsa, 3d altındayken kartın sıcaklığına bakın. Fazla ısınıyorsa kart hızını düşürüyor olabilir. Sıcaklığı düşürmek için kartın fanını temizleyin ve fan devrini yükseltin. Ayrıca bu sorun başka oyunlarda da oluyor mu? Bu da önemli Eğer olmuyorsa sorun oyunu yüklediğiniz DVD/CD'de de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.